-25%
Artikkelinumero 105076

Aurinkoilmalämmitin Airplus 120

AirPlus 120 aurinkoilmalämmittimen avulla saat kuivaa ilmaa mökkiisi tehokkaasti ja helposti. Aurinkoilmalämmittimen koko on 1460 x 664 mm.
371,- Sh. 495,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Aurinkoilmalämmitin AirPlus:lla saat tehokkaasti ja helposti kuivan ilman mökkiin! AirPlus 120:lla on myös säädettävä ilmanotto, joten voit tuulettaa ilmaa tai lämmittää sisään tulevaa ilmaa.

  • Parantaa ja raikastaa sisäilmaa
  • Kuivattaa ilmaa ja poistaa kosteutta
  • Nopeuttaa tilan lämmittämistä ja säästää lämmityskustannuksissa (tila lämpenee nopeammin kun kosteus pois)
  • Erittäin helppo asentaa
  • Säädettävä ilmanotto mahdollistaa sisäilman kierrätyksen/ilmastointitoiminnon

Mökit ja muut tilat, jotka ovat pitkään ilman lämmitystä, imevät itseensä tunkkaista ja kosteaa ilmaa, mikä voi olla vaivalloista saada pois. AirPlus-aurinkoilmalämmitin hyödyntää tehokkaasti auringon lämpöä ja voi tarjota mökille kuivaa ja raikasta ilmaa.

AirPlus hyödyntää sekä aurinkoenergiaa että aurinkokennotekniikkaa aivan uudella tavalla. Aurinkoilmalämmittimen pinta on valmistettu erityisestä karkaistusta lasista, joka maksimoi auringon säteilyn ja lämmittää ilman paneelissa. Liitäntälaitteen alaosassa on tehokas ohutkalvopaneeli, joka pyörittää sisäänrakennettua puhallinta. Puhallinta ohjataan huonelämpötila-anturilla ja se puhaltaa kuivempaa ja lämpimämpää ilmaa, kun taas kondenssi ja kosteus poistetaan. Puhaltimen teho on 6W/18V.

Joustava liitäntäputki ja ilmanvaihtoritilä sisältyvät. Asennus on erittäin helppoa. Ilmanvaihtoputki seinän läpi on halkaisijaltaan 110 mm. Kierrättää ilmaa 120 m³ / h.

Tuuletusputkien ulkoreunojen välinen etäisyys on 133,5 cm. Termostaatilta tulevan johdon pituus 140cm.

HUOM! Aurinkoilmalämmitin on parhaimmillaan alkutalvella, keväällä ja syksyllä. Silloin kun ilma ulkona on on jo kylmä ja kostea, mutta aurinkoa tulee vielä päivällä riittävästi. Tällöin saavutettava hyöty on maksimaalisin. 

VINKKI! Aurinkoilmalämmitin kannattaa asentaa syksyllä jolloin se on valmiina kuivattamaan mökkiä syksyllä ja aikaisin keväällä, jolloin voi olla ettei mökille vielä pääse (esim. jäiden takia)

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 146
Syvyys (cm): 8,5
Leveys (cm): 66,4
Suositeltu huoneen koko: 120 m2
Asennusreiät: Ø 11 cm
Paino (kg): 26
Ilmavirta: 120 m3/h
Ilman kierrätys: Kyllä
Tuotemerkki: Sunwind