Me olemme Sunwind!

Sunwind - mukavuutta vapaa-aikaan
Välitämme vapaa-ajastasi ja tarjoamme ratkaisut, jotka tarkoittavat, että vapaa-ajalla sinun tarvitsee vain ajatella itsestäsi nauttimista. StressaavassaEnjoy fjell.jpg arjessa on tärkeää nauttia vapaa-ajan hetkistä, olitpa sitten pääsiäislomalla mökillä, viikonloppumatkalla veneellä tai asuntovaunulla tai haluat nauttia hyvien ystävien kanssa puutarhassa. Vuodesta 1993 lähtien olemme toimittaneet turvallisia tuotteita, joiden ominaisuuksiin ja etuihin voit luottaa. Sunwind on täydellisten ratkaisujen toimittaja mukavampaan vapaa-ajan viettoon.

Enjoy your spare time!

Laatua ja asiantuntemusta
Laatu ja osaaminen ovat arvoja, joita arvostamme suuresti. Kun ostat Sunwind-tuotemerkin, voit olla varma, että tuote on läpäissyt tiukat laatutarkastukset. Uskomme myös, että sinä mökinomistajana tulet kohtaamaan hyvän tuoteteknisen asiantuntemuksen omaavia jälleenmyyjiä, jotka voivat antaa neuvoja tuotteiden valinnassa ja mitoituksissa. Jälleenmyyjien koulutus on siksi erittäin tärkeää Sunwindille!

Gylling-konserniin kuuluva yritys
Sunwind on osa ruotsalaista AB Gylling Co:ta, jonka Bertil Gylling perusti vuonna 1912. Vuonna 1928 yritys murtautui läpi omalla radiolaitteiden tuotannolla - "Centrum, the radio with the wonderful sound". Menestys jatkui, ja 50- ja 60-luvuilla Gylling menestyi kansainvälisesti Centrum Snabbtelefonerin kanssa, joka myytiin L.M. Ericsson:lle vuonna 1967. Perustajan pojan johdolla Gylling on siitä lähtienGylling_logo_horisontal_tagline.jpg työskennellyt tunnettujen toimittajien, kuten Sonyn, Samsungin ja Sanyon, kanssa. Gyllingillä on ollut myyntiosasto Norjassa vuodesta 1968, ja siitä lähtien hän on työskennellyt sloganin mukaan "tuo innovaatioita liiketoimintaan".

Sunwind perustettiin ensimmäisen kerran Norjassa vuonna 1993 ja myöhemmin Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Sunwind-konserni on nykyään Pohjoismaiden suurin toimija mökki-, grilli- ja vapaa-ajan markkinoilla.

Båt.jpg