Ostoehdot

Hinnat
Kaikki hinnat on ilmoitettu sisältäen arvonlisäveron. ja ilman toimituskuluja, ellei toisin mainita. Siksi pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin toimittajiemme muuttuneiden hintojen vuoksi. Tilausajankohdan jälkeen tapahtuvilla hinnanmuutoksilla ei ole taannehtivaa vaikutusta. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitus-/tulostusvirheisiin. Noudettaessa tavaroita Sunwindin noutopisteestä tavarat toimitetaan veloituksetta, kotiin toimitettaessa on lisätoimitus.

Toimitus
1. Jos päätät noutaa tuotteen Sunwindin toimituspisteestä, jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä heti, kun tuote on valmis noudettavaksi. Tuote maksetaan kokonaisuudessaan jälleenmyyjältä noudettaessa ja se toimitetaan veloituksetta.

2. Jos valitset kotiinkuljetuksen, tuote maksetaan Klarna Checkoutin kautta. Toimituskulut lisätään hintaan ja ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Pyrimme aina lähettämään pakettisi mahdollisimman nopeasti. Yleensä kestää 1-3 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta. Jos tilauksesi sisältää tilaustuotteen, se voi kestää hieman kauemmin. Toimitusaika Postilla: Kun Posti on noutanut paketit varastosta, niiden toimittaminen koko maahan kestää yleensä 2-3 (enintään 5) työpäivää. Poikkeuksena kuitenkin on: kotiinkuljetus, raskaammat tavarat (Posti rahti). Tämä on erikoistoimitus suurille/hankalille ja yli 35 kiloa painaville paketeille. Joka tapauksessa lähetämme sinulle tekstiviestin paketin seurannasta, kun paketti on lähetetty meiltä, ​​jolloin myös tilauksen tila päivitetään toimitettuna puolellasi. Toivottavasti olet tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin ja toimitukseen!

 

Pidätämme oikeuden kieltäytyä toimittamasta kaikkia tavaroita hinnanvaihteluiden, varastotilanteen tai virheiden perusteella. Kaikkia ilmoittamiamme toimitusaikoja on pidettävä suuntaa antavina.

Toimitamme vain Suomeen.

 

Palautus ja peruuttamisoikeus
Ostaja voi peruuttaa tuotteen oston peruuttamisoikeuslain säännösten mukaisesti. Ostajan tulee ilmoittaa peruuttamisoikeuden käyttämisestä myyjälle 14 päivän kuluessa tavaran ja peruuttamisoikeuslomakkeen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttöä koskevan ilmoituksen tulee näyttösyistä olla kirjallinen ja sen tulee sisältää tiedot siitä, kuinka ostaja palauttaa tavarat myyjälle. Peruuttamisoikeutta käytettäessä tavara on palautettava myyjälle kohtuullisessa ajassa. Myyjä on velvollinen palauttamaan ostajalle koko kauppahinnan. Asiakas vastaa palautuskulujen kattamisesta. Ostaja voi tutkia tuotteen ennen kuin katuu ostosta. Tuotteen on edelleen voitava palauttaa myyjälle samassa kunnossa ja määränä kuin se oli ostajan vastaanottaessa sen. Ostajan tulee lähettää tuote takaisin myyjälle alkuperäisessä pakkauksessaan.

 

Bonus
Asiakasklubiimme rekisteröityneenä saat 3% bonuksen joka kerta kun teet ostoksia verkkokaupassamme, voit käyttää bonuspisteitä, kun seuraavan kerran teet ostoksia verkkokaupassamme. Bonuspisteiden rekisteröinnin edellytyksenä on, että olet kirjautunut jäseneksi verkkosivuillamme, voit tehdä sen helposti täältä. Kaikki ostokset antavat 3% bonuksen - myös kampanjatuotteille. Joka kerta kun teet ostoksia, saat yleiskatsauksen siitä, kuinka monta bonuspistettä olet ansainnut, pisteet voidaan muuttaa milloin tahansa alennukseksi verkkokaupoissa. 1 piste = 0,1 €.