Artikkelinumero 542162

Kaasujääkaappi Ventus 60, musta (TC)

Ventus 60 TC on kompakti ja käytännöllinen kaasujääkaappi sopii täydellisesti mökille, jossa on hieman vähemmän tilaa tai vain vähän tarvetta kylmäsäilytykselle.
525,00
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Ventus 60 TC on kompakti ja käytännöllinen kaasujääkaappi, joka sopii täydellisesti mökille jossa on hieman vähemmän tilaa tai vain vähän tarvetta kylmäsäilytykselle. Oven kätisyys on vaihdettavissa. Jääkaappi on termostaattiohjattu ja varustettu helppokäyttöisellä paristosytytyksellä. Yläpuoliset käyttökytkimet tekevät käytöstä helppoa.
 

  • luotettava
  • paristosytytys
  • korkea laatu
  • kompakti koko
  • helppokäyttöinen - säätimet yläpaneelissa


Oli kyseessä sitten pikkuinen mummonmökki, saunatupa tai vaikkapa mökin kakkoskaappi, etkä näe tarvetta esim. pakastinlokerolle, on tämä nestekaasujääkaappi sinun valintasi. Oven kätisyys on vaihdettavissa. Jääkaapin lämpötilä säätyy termostaatilla. Paristosytytys takaa jääkaapin helpon sytyttämisen.

Sunwind myöntää Ventus kaasujääkapeilleen kahden (2) vuoden perustakuun. Lisäksi kylmäainekierrolle annamme viiden (5) vuoden takuun. 

Kaasusäädinsetti ei sisälly toimitukseen. Muista että kunnollinen matalapainesäädin mahdollistaa että saat kaiken irti kaasujääkaapistasi.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 66,5
Syvyys (cm): 48
Leveys (cm): 46
Paino (kg): 22
Jääkaapin tilavuus (litraa): 46
Kaasun kulutus (grammaa/tunti): 14
Sisävalo: Ei
Sytytys: Paristosytytys
Oven kätisyys vaihdettavissa: Kyllä
Yläohjaus: Kyllä
Tuotemerkki: Sunwind