Artikkelinumero 192118

Invertterilaturi Victron MultiPlus-II 48/5000/70-50

Yhdistetty invertteri ja laturi Victronilta. Multiplus II:ssa on kaikki Victron Multiplusin edut, mutta siinä on myös virta-anturi, joka kompensoi riittämättömän maasähkön tai generaattorin ottamalla virtaa akusta. 48 voltin akkuvirta, 5000 VA pistorasia.
1512,80
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Yhdistetty invertteri ja laturi Victronilta. Multiplus II:ssa on kaikki Victron Multiplusin edut, mutta siinä on myös virta-anturi, joka kompensoi riittämättömän maasähkön tai generaattorin ottamalla virtaa akusta. 48 voltin akkuvirta, 5000 VA pistorasia.

  • Toimii täydellisesti useimpien virtalähteiden kanssa
  • Suuri käynnistysvirran kapasiteetti vaikeille kuormille
  • Sopii erittäin hyvin veneisiin tai muihin off-grid -asennuksiin
     

MultiPlus-II estää rajoitetun vaihtovirtalähteen, kuten generaattorin tai maavoimalaitoksen, ylikuormituksen. Ensinnäkin akun lataus vähenee automaattisesti, koska se muuten johtaisi ylikuormitukseen. Toisella tasolla se antaa tehosteen akusta generaattorin tai maavoimalaitoksen lähtöjännitteeseen.

Verkkokatkon sattuessa tai kun maasähkö tai generaattorin virta katkeaa, Multi-järjestelmän sisällä oleva invertteri aktivoituu automaattisesti ja ottaa verkkoon kytkettyjen laitteiden jännitteen. Tämä tapahtuu niin nopeasti (alle 20 millisekunnissa), että tietokoneet ja muut elektroniset laitteet jatkavat toimintaansa keskeytyksettä.

Multiplusissa on 2 AC-lähtöä. Päälähdössä ei ole taukotoimintoa. MultiPlus-II ottaa virran kytketyille kuormille verkkohäiriön sattuessa tai kun maa-/generaattorivirta katkeaa. Toinen lähtö on jännitteinen vain, kun vaihtovirta on käytettävissä MultiPlus-II:n tulossa. Tähän lähtöön voidaan liittää kuormia, joiden ei pitäisi tyhjentää akkua, kuten vedenlämmitin.

 

Saatavilla on useita valvonta- ja ohjausvaihtoehtoja: Cerbo GX, Color Control GX, Venus GX, Octo GX, CANvu GX, kannettava tietokone, tietokone, Bluetooth (valinnainen VE.Bus Smart dongle), akkumonitori, digitaalinen moniohjauspaneeli.

 

Sähkölaitemääräysten § 21 mukaan olemme velvollisia ilmoittamaan kuluttajillemme, että kiinteän sähköasennuksen osaksi tarkoitettua asennusmateriaalia saa asentaa vain rekisteröity asennusyritys. Kaikki sähköllä tai paristoilla toimiva (EE-jäte) on palautettava, kun sitä ei voi enää käyttää. Voit palauttaa tämän ilmaiseksi mille tahansa sähkölaitteita myyvälle jälleenmyyjälle.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 56,5
Syvyys (cm): 14,8
Leveys (cm): 32,3
Paino (kg): 30
Latausvirta: 70 ampeeria
Järjestelmäjännite: 48 volttia
Jatkuva teho: 5000 VA
Teho, max: 9000 wattia
Omakulutus: 18 wattia
Sisältää kaapelin: Ei
Maksimi teho aggregaatti: 50 ampeeria
Bluetooth: Ei
Tuotemerkki: Victron Energy
Videot