Lämpöä mökille

14 tammikuuta 2019

Mikä sinulle on mukavuuden huipentuma? Hyvinvointi, mukavuus ja lämpö liittyvät läheisesti toisiinsa. Tehokkaiden, luotettavien ja polttoainepihien ratkaisuidemme avulla saat lämmityksestä vaivatonta ja kustannustehokasta. Olet varmasti joskus haaveillut saapuvasi esilämmitettyyn mökkiin?

Tarvitsetpa sitten lämmitintä pikaiseen lämmitykseen saapuessasi mökille tai tuotetta, jonka avulla voit saapua ennakkoon lämmitettyyn mökkiin, Sunwind voi auttaa sinua.

Sunwind toimittaa lämmitystuotteita, jotka palvelevat monenlaisia tarpeita, useissa eri hintaluokissa. Meiltä saat myös ”mökkivahdin”, joka mahdollistaa vaivattoman ennakkolämmityksen "soittamalla mökki lämpimäksi" kotoa käsin. Mikä olisikaan ihanampaa kuin saapua valmiiksi lämpimään mökkiin ja aloittaa suoraan vapaa-ajan vietto?

Meillä on helppokäyttöisiä valopetroli- ja kaasulämmittimiä, joiden avulla saat mökin nopeasti lämpimäksi saavuttuasi sinne. Vaihtoehtona on myös huippuluokan Wallas-mökkilämmitin, jota voit ohjata jopa etänä kotoa käsin..

Siirreltävät ja lattialle sijoitettavat lämmittimet

Jos haluat siirreltävän tai lattilalle sijoitettavan lämmittimen mökille, kaasulämmitin tai kannettava valopetrolilämmitin ovat erinomaisia vaihtoehtoja.

Kaasulämmittimet soveltuvat parhaiten nopeaan lämmitykseen, koska propaani on kalliimpaa käyttää kuin valopetroli ja maksimilämpötila saavutetaan vain muutamassa minuutissa. Lämmittimet ovat edullisia hankkia, mutta kalliimpia käyttää verrattuna valopetroliin.

Näiden huolto on erityisen helppoa, sillä ainoastaan kaasuletku ja säädin on vaihdettava muutaman vuoden välein. 

Valopetrolilämmittimet sopivat paremmin pidempiin lisälämmitystarpeisiin: ne lämpenevät kyllä yhtä kuumaksi kuin kaasulämmittimet, mutta lämpeneminen kestää kotvasen pidemmän aikaa.

Muista, että nämä lämmittimet kuluttavat huoneilmasta happea eikä niitä tule käyttää makuuhuoneissa!

Saavu lämpimään mökkiin
Jos sinulla ei ole sähköä, voit valita kaasulämmitinten tai kiinteän Wallas-kerosiinilämmittimen välillä.

Hytte_vinter_01.jpg

Jos haluat lämmittimen, joka voidaan laittaa toimiin kotoa käsin ja jota on turvallista käyttää myös öisin, valitse mökkilämmittimeksi Wallas. Se vaatii ainoastaan asennuksen hormiin tai seinä läpi, eikä siten ole siirreltävissä. Mutta tästä johtuen Wallas on erittäin turvallinen käyttää, sillä se ei syö happea tilasta, jossa sitä käytetään!

Mieti huolellisesti millainen lämmitin on oikeanlainen tarpeisiisi - sitten vain mukavia ja rentouttavia mökkihetkiä!