-20%
Artikkelinumero 425150

Kaasulämmitin Miniflame 1,6 kW

Miniflame- lämmittimen avulla voit nauttia samasta lämmöstä kuin muiden isompien lämmittimien avulla. Nopea lämmitys, puhdas ja hajuton palaminen, ei asennuksia ja helppo siirtää. Todella suosittu lämmitin kyttäyskoppeihin!
76,00 Sh. 95,00
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Miniflame- lämmittimen avulla voit nauttia samasta lämmöstä kuin muiden isompien lämmittimien avulla. Nopea lämmitys, puhdas ja hajuton palaminen, ei asennuksia ja helppo siirtää. Miniflame tuottaa 630 - 1550 W tehon, joka riittää pienemmän huoneen tai mökin lämmitykseen. Miniflame voidaan asentaa lattialle tai ripustaa seinälle (seinäteline lisävarusteena). Kaasupullo tulee asentaa lähelle lämmitintä, ellei mökissä ole asennettuna kupariputkijärjestelmää.

  • Voidaan ripustaa seinälle tai asettaa seisomaan lattialle.
  • Säteilylämmitys
  • Nopea lämmitys 
  • Helppo: Pietsosytytys (et tarvitse erillisiä sytyttimiä)
  • Turvallinen: Liekkisuoja ja CO²-anturi (jos happi loppuu, lämmitin katkaisee liekin ennen kuin tila on ihmiselle vaarallinen)

Miniflamen käyttökohteet ovat laajat. Alunperin lämmitin suunniteltu metsästäjien käyttöön, käytettäväksi pienissä kyttäyskopeissa ja -mökeissä. Sittemmin lämmitintä on alettu käyttämään matkailuautoissa, -vaunuissa, ulkohuuseissa ja muissa pienissä mökeissä. 

HUOM! Tätä kaasulämmitintä käytetään vain nestekaasulla ja se tarvitsee toimiakseen kaasusäädinsetin (matalapainesäädin + letku + kiinnikkeet). Lämmitintä ei voi käyttää nk. kaasupatruunalla.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 40
Syvyys (cm): 15
Leveys (cm): 30
Paino (kg): 2,83
Väri: Musta
Teho min.: 630 wattia
Teho max.: 1550 wattia
Propaanin kulutus (kg/tunti): 119 g/h
Termostaatti: Ei
Sytytys: Piezo
Tuuletin: Ei
Kaatumissuoja: Kyllä
Seinäasennettava: Ei
Propaanin kulutus: 39 g/h - 91 g/h
Tuotemerkki: Sunwind
Videot

Kaasulämmitin Miniflame esittely