-20%
Artikkelinumero 425195

Kaasulämmitin Blue Belle Chic 4,2Kw

Kaasulämmitin Blue Belle Chic on erittäin tehokas ja tyylikäs kaasulämmitin, jossa on termostaattiohjaus ja sen teho on jopa 4,2 kW. Se soveltuu hyvin sekä nopeaan lämmitykseen että ylläpitolämmitykseen.
260,00 Sh. 325,00
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Kaasulämmitin Blue Belle Chic on erittäin tehokas kaasulämmitin, jossa on termostaattiohjaus ja sen teho on jopa 4,2 kW. Se soveltuu hyvin sekä nopeaan lämmitykseen että ylläpitolämmitykseen. Tämä elegantti lämmitin edustaa siirreltävien kaasulämmittimien aatelia. Lämmittimen viisi pyörää takaa helpon siirreltävyyden vaikka se kantaa sisällään ison 11kg komposiittipullon. Kaasupullo ei ole näkyvillä mistään suunnasta, joten se on helppo sijoittaa näkyville. Lämmitin on muista kaasulämmittimistä poiketen visuaalinen ilmestys, jonka kaunista sinistä liekkiä katselee mielellään hämärtyvässä syys-/talvi-illassa.
 

  • Nopea lämmitys
  • Termostaatilla, joka helpottaa vakiolämpötilan ylläpitämistä
  • Tehokas
  • Siirreltävä (5 pyörää)
  • Puhdas ja hajuton palaminen
  • Paristosytytyksellä (1 x AAA mukana pakkauksessa)

 
Blue Belle Chic on kaunis kaasulämmitin, joka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa. Kaasupullon saa piilotettua lämmittimen sisään ja siinä on sinisiä liekkejä. Lämmittimen rakenne tarjoaa hyvän lämmön / ilmankierron jopa 4200 W: n teholla. Blue Belle Chic on tulevaisuuden lämmitin ja se on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Lämmitin on varustettu termostaatilla, joka kytkee lämmittimen päälle / pois päältä lämpötilan mieltymystesi mukaan, mikä helpottaa mukavan ja vakaan lämpötilan ylläpitoa ja säästää polttoainetta, sillä et lisää enemmän lämpöä kuin on tarpeen. Lämmittimen toiminta tapahtuu avoimen liekin polttimen kautta, jonka vaikutuksesta ilmavirtaus syntyy alhaalta ylöspäin, mikä saa aikaan samanlaisen ilmankierron huoneeseen kuin ilmankiertotakka.

HUOM! Sytytys-, kaatumis- ja CO-suojaus ovat itsestäänselvyys. Kaasusäädinsetti ostetaan erikseen.

VINKKI! Soveltuu erinomaisesti myös sähkölämmitteisiin tiloihin, jossa tarvitaan nopeasti kohdennettua lisälämpöä ilman kohtuuttomia kustannuksia (esim. kohteet jossa suora sähkölämmitys; lattia tai katto)

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 77,5
Syvyys (cm): 43,5
Leveys (cm): 39,5
Paino (kg): 11
Teho min.: 4200 wattia
Teho max.: 4200 wattia
Propaanin kulutus (kg/tunti): 305 g/h
Termostaatti: Kyllä
Sytytys: Paristo
Tuuletin: Ei
Kaatumissuoja: Kyllä
Paristotyyppi: 1 x AAA
Seinäasennettava: Ei
Propaanin kulutus: 305 g/h max.
Tuotemerkki: Sunwind
Videot

Lämmittimen toiminta