Artikkelinumero 720108

Polttava kuivakäymälä El-dorado Pro V20

Modernisti viimeistelty polttava käymälä sopii kaikkiin käymälätiloihin. Laatu, hygienia ja helppokäyttöisyys kuvaavat parhaiten tätä käymälää.
3 190,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

El-dorado polttavan kuivakäymälän myötä käymäläkokemus mökillä ottaa askeleen eteen päin. Modernisti viimeistelty polttokäymälä sopii kaikkiin käymälätiloihin. Hygienia ja helppokäyttöisyys on tämän käymälän valttikortteja. Viikon käytön jälkeen, lopputuloksena on ainoastaan kupillinen tuhkaa!

  • Helppo asentaa
  • Soveltuu asennettavaksi kylmään tilaan
  • Hygieeninen ja hajuton
  • Ei viemäröintiä, sopii kaikkialle
  • Helppo tyhjentää
  • Helposti huollettava, mekaaniset toiminnot
  • "Click and release" –tekniikka pääkomponenteissa
  • Suljettu palokammio, energiatehokas
  • Nemko, Semko ja Fimko -hyväksytty, IPX4 -hyväksyntä


Lisämukavuutta mökille
Polttava käymälä polttaa nimensä mukaisesti käymäläjätteet ympäristöystävälliseksi tuhkaksi. Polttava käymälä sopii erinomaisesti mökeille, joissa sähköä on saatavilla mutta viemäröinnit puuttuu. Polttokäymälän tuhkaluukku tyhjennetään n. viikon käytön jälkeen. El-dorado on Sunwindin oma polttokäymälä. Olemme hyödyntäneet monivuotisen kokemuksemme mökkimarkkinoista ja käymälöistä, minkä tuloksena on syntynyt tämä edistyksellinen malli. Käyttöturvallisuus ja luotettavuus ovat yksiä tämän käymälän suurimmista eduista.

Kestävä ja luotettava
Käymälä on valmistettu huippulaatuisesta ruostumattomasta teräksestä (SS304) ja elektronisten osien määrä on tiputettu minimiin. Tämä tekee käymälästä todella luotettavan. 20 vuoden kokemuksella tiedämme että kaikki kesämökit eivät sijaitse huoltoliikkeiden läheisyydessä. Tämän vuoksi kaikki elektroniset osat ovat "click and release" -tyylisiä, eli käyttäjä pystyy vaihtamaan tarvitsemansa varaosan itse.

Toiminta
El-doradon toiminta perustuu käymäläjätteen, virtsan ja paperin palamiseen. Ennen jokaista käyttökertaa käymäläpussi asetetaan käymälään. Käymäläpussi varmistaa että kaikki tarvittava palaa palokammiossa ja hygienia säilyy. Hyvin aseteltu käymäläpussi jättää myös siivoustarpeet vähäisiksi. Polttava käymälä toimii termostaattiohjatulla 2000 W lämpöelementillä, joka sijaitsee palokammion yläpuolella. Polttoaika on n. 90 minuuttia. Palamisen jälkeen lämpöelementti sammuu ja tuuletin alkaa viilentämään käymälää. Palaminen tapahtuu suljetussa palokammiossa, joka tekee käymälästä markkinoiden energiatehokkaimman. Useampi henkilö voi käyttää käymälää peräjälkeen polttojakson aikana, kunhan jokaisen käytön jälkeen painetaan käynnistä-nappia.
Käymälä on varustettu laitteen takana olevalla reverse-napilla, jota voidaan käyttää jos luukut eivät sulkeudu kunnolla. Tai jos jäte ei putoa polttokammioon kunnolla.

Ilmanvaihto
Käymälän ilmanvaihto tulisi tehdä kiinteällä Ø110mm ilmanvaihtoputkella. Suosittelemme ilmanvaihtopakettiamme (lisävaruste). Käymälään ei tulisi asentaa muita mekaanisia ilmanvaihtimia ja käymälätilassa tulisi olla vähintään yksi korvausilmaventtiili.

Asennus
Käymälän palokaasut tulee johtaa ulkopuolelle. On olemassa kaksi asennusvaihtoehtoa. Ilmanvaihtoputki johdetaan suoraan katon läpi siitä kohdasta jossa käymälä sijaitsee. Toinen vaihtoehto viedä ilmanvaihtoputki seinän läpi ja siitä katon yläpuolelle. Ilmanvaihtoputken tulisi yltää vähintään 60 cm katonharjan yläpuolelle. Asennuksessa kannattaa huomioida mahdollinen lumen tulo katolle, jolloin ilmanvaihtoputken tulisi yltää vieläkin korkeammalle. Putkihaaran käyttöä suositellaan molemmissa asennuksissa.

 

HUOM! El-dorado Pro V20 on uusi ja päivitetty versio El-dorado Prosta. Se on varustettu piirilevyllä, luukkujen käänteisellä toiminnalla ja tehokkaammalla palamisella.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 58
Syvyys (cm): 69
Leveys (cm): 40
Paino (kg): 33
Materiaali: Ruostumaton teräs SS304
Väri: Valkoinen
Istuimen korkeus: 54 cm
Jännite: 230 volttia
Teho: 2300 wattia max.
Takuu: 5 vuotta (kulutusosat 2 vuotta)
Tuotemerkki: Sunwind
Videot

El-dorado Pro esittelyvideo