Artikkelinumero 730060

Campa potti XG kannettava WC 21ltr

Thetford Campa Potti XG on kannettava wc, joka soveltuu hytteihin, veneisiin ja asuntovaunuihin. Ei kokoamista, vankka ja käyttäjäystävällinen!
179,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Thetford Campa Potti XG on kannettava wc, joka soveltuu hytteihin, veneisiin ja asuntovaunuihin. Ei kokoamista, vankka ja käyttäjäystävällinen! Onko teillä mökillä ulkoilumahdollisuuksia? Säästä itsesi matkalta ulos keskellä yötä. Tämä käytännöllinen kannettava wc on hygieeninen, raikas ja ilman epämiellyttäviä hajuja ja voidaan sijoittaa minne haluat. WC on varustettu erillisellä makeavesisäiliöllä, joten voit huuhdella sen puhtaalla vedellä käytön jälkeen.

  • Ei kokoamista - kannettava, sijoitettu sinne, missä se sinulle parhaiten sopii
  • Helppo puhdistaa
  • Huuhtelutoiminto
  • Säiliö on helppo tyhjentää
  • Täysikokoinen istuin ja kansi tarjoavat mukavuutta ja tukea
  • Vankka rakenne, säiliö on 100 % tiivis
     

Campa Potti XG on jonkin verran korkeampi kuin monet muut kannettavat wc:t ja on siten mukava istumakorkeus. Jätteet varastoidaan hermeettisesti suljetussa säiliössä, joka on täysin hajuton. Ihanteellinen helpotuskäymäläksi bio-wc:hen ja wc-ratkaisuksi hytissä yöllä. Voidaan käyttää jopa 60 kertaa ennen kuin se täytyy tyhjentää, säiliön tilavuus 21 litraa. 15 litran makean veden tilavuus, manuaalinen pumppu huuhteluun käytön jälkeen. Erityisesti suunniteltu pyörivä tyhjennysputki ilmaventtiilillä, jotta ilma pääsee säiliöön ja tyhjennys voi tapahtua ilman läikkymistä.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 42,7
Syvyys (cm): 41,4
Leveys (cm): 38,3
Paino (kg): 3,7
Istuimen korkeus: 41 cm
Virtsan erottelu: Ei
Tuotemerkki: Sunwind