Artikkelinumero 720110

Polttava kuivakäymälä El-dorado Plus

Polttava kuivakäymälä El-dorado Plus on sinulle, jonka mökissä on 230 V sähköt mutta ilman vettä ja viemäröintiä. El-dorado Plus on erittäin luotettava ja käyttäjäystävällinen, sillä on suuri kapasiteetti ja se on erittäin hygieeninen wc-ratkaisu, jossa lopputuotteena on vain tuhka. Poljinta painamalla luukku aukeaa ja nappia painamalla palaminen alkaa.
2 491,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

El-dorado Plus on polttokäymälä sinulle, jonka mökissä on jo sähköt (230 V), mutta ilman vettä ja viemäriä. Polttokäymälä on erittäin luotettava ja hygieeninen, suurikapasiteettinen ja helppo tyhjentää tuhkan ainoana lopputuotteena. Polkimella painaminen avaa luukun ja napin painallus käynnistää palamisen.


El-dorado polttokäymälän avulla viemme mökin mukavuuden askeleen pidemmälle. Modernin, eteenpäin kallistuvan muotoilunsa ansiosta El-dorado näyttää upealta kylpyhuoneessa. Hygienia ja helppokäyttöisyys ovat tämän wc:n suurimpia etuja. Viikon käytön jälkeen jäljellä on vain kupillinen tuhkaa!

 

 • Hygieeninen ja erittäin käyttäjäystävällinen
 • Helppo tyhjennys, lopputuotteena vain tuhka
 • Ei vaadi vettä tai viemäröintiä, sallittu kaikkialla
 • Suuri kapasiteetti, jopa 12 henkilöä päivässä
 • Energiatehokas suljettu polttokammio
 • Helppo asentaa
 • Eco-toiminto: optimaalisen palamisajan automaattinen laskenta
 • Kaikkien komponenttien korkea laatu
 • Nemko hyväksytty

 

Mukavuutta mökillä

El-dorado Plus polttokäymälällä saat lähes saman mukavuuden kuin kotonasi, vaikka hytti olisi kilometrien päässä vedestä ja viemäristä. Käymälä polttaa jätteet korkealla lämmöllä ympäristöystävälliseksi tuhkaksi.

El-dorado Plus sopii hyvin käytettäväksi norjalaisissa mökeissä, kasarmeissa jne., joissa on sähkö (230 volttia) ja joissa ei ole vesi- ja viemäriliittymää. Tuhkalaatikko tyhjennetään n. viikon käytössä. Käyttöturvallisuus ja luotettavuus ovat yksi tämän wc:n suurista eduista.

 

Käyttöturvallisuus ja luotettavuus
El-dorado Plus on manuaalinen, mekaaninen toiminto (toisin kuin El-dorado Pro, jossa on täysin automaattinen luukun avaaminen ja sulkeminen). Poljin wc:n kyljessä varmistaa, että jätteet pudotetaan polttokammioon, jonka jälkeen käynnistät palamisen painamalla wc:n päällä olevaa painiketta.

Monet mökit ovat kaukana muusta asutuksesta, joten olemme panostaneet käymälän kehittämisessä etusijalle toimintavarmuuden, laadun ja yksinkertaisen toiminnan.

 • Luotettava: WC toimii kaikissa lämpötiloissa eikä petä, kun sillä on todella merkitystä.
 • Laatu: WC on valmistettu galvanoidusta teräksestä. Lämmityselementti ja muut komponentit ovat erittäin laadukkaita, mikä tarkoittaa, että nautit wc:stä monta vuotta. WC on palonkestävä, IPX4 (roisketiivis), Nemko-, Semko- ja Fimko-hyväksytty.

 

Toiminta
Käymälään on aina asetettava pussi, joka edesauttaa että jätteet putoavat sujuvasti ja siististi polttokammioon. Paina poljinta wc-käynnin jälkeen ja jätteet katoavat polttokammioon. Käynnistä palaminen painamalla wc:n päällä olevaa painiketta. Tuhkakupin tyhjentäminen käy helposti wc:n edestä. Kokonaisen viikon käytön jälkeen tuloksena vain kupillinen tuhkaa!

El-dorado Plus:ssa on ekotoiminto, mikä tarkoittaa, että palamisaika lasketaan automaattisesti peräkkäisten käyntien määrän perusteella. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos käymälässä käydään monta kertaa peräkkäin, palamisaika optimoidaan ja jätteet poltetaan. Palamista ohjaa termostaattiohjattu lämmityselementti. Palamisaika on normaalisti n. 90 min ja wc:tä voi turvallisesti käyttää palamisen aikana.

Palamisen jälkeen lämmitysvastus kytkeytyy pois päältä ja jäähdytyspuhallin käy, kunnes wc on jäähtynyt. Itse palaminen tapahtuu suljetussa kammiossa.

Jos on monta kävijää kerralla, suosittelemme asentamaan helpotuskäymälän virtsaamista varten. Tämä voi moninkertaistaa El-dorado Plusin kapasiteetin ja vähentää sähkönkulutusta, koska sinun ei tarvitse polttaa virtsaa.

Käymälä voidaan kytkeä 10 ampeerin sulakkeen taakse.

Käymälä on 40 cm leveä, lisäksi 10 cm poljin, joten se on leveimmillään 50 cm.

Ilmanvaihto

WC:ssä tulee olla kiinteä ilmanvaihto, joka koostuu Ø110mm sileistä putkista. Suosittelemme erillisen ilmanvaihtosarjan käyttöä (lisävaruste). WC-huoneessa ei saa olla muuta mekaanista ilmanvaihtoa ja huoneessa on oltava vähintään yksi raitisilmaaukko (korvausilma).

Asennus
WC:n pakokaasut on johdettava ulkoilmaan. On olemassa kaksi pääasiallista asennustyyppiä: Ilmanvaihtoputki johdetaan suoraan ylös katon läpi siinä huoneessa, jossa wc sijaitsee. Toinen vaihtoehto on että tuuletusputki vedetään ulos ulkoseinän läpi ja johdetaan sitten ylös katon yli. Kattohatun tulee päättyä vähintään 60 cm katon pinnan yläpuolelle. Paikalliset olosuhteet voivat vaihdella paljon ja esimerkiksi lumisissa paikoissa tämä tulee huomioida ja putki tulee asentaa ylemmäs. Haaraputkia on käytettävä molemmissa asennuksissa.

Paketti sisältää:
El-dorado Plus wc, wc-pussien pakkaus (50 kpl), kierrepussi wc:n kiinnittämiseen, käyttöopas seinään kiinnittämiseen ja käyttöohje.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 58
Syvyys (cm): 69
Leveys (cm): 40
Paino (kg): 33
Materiaali: Galvanoitu teräs
Väri: Valkoinen
Istuimen korkeus: 54 cm
Jännite: 230 volttia
Teho: 2300 wattia max.
Takuu: 5 vuotta (kulutusosat 2 vuotta)
Tuotemerkki: Sunwind
Videot

El-dorado esittelyvideo