Artikkelinumero 700003

Superdassen verkkovirralla

Superdassen-käymälän etuihin kuuluu mm. pitkä kompostointiaika. Näin varmistetaan korkealuokkainen ja hajuton kompostointituote, jota ei ole vastenmielistä tyhjentää.
1 890,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Superdassen voidaan asentaa kaikkiin mökkeihin - varmista vain, että lattian alla on 65 cm tilaa. Säiliön vaihto on helppoa kääntömekanismin avulla. Suuret irtosäiliöt jätteen kompostointiin. Hajuton vaihtoehto. Paranneltu versio.

  • Paranneltu kääntömekanismi
  • Vihreä väri nostaa jätesäiliön lämpötilaa auringonvalossa
  • Korkeampi lämpötila tehostaa kompostointia
  • Parannettu tyhjennyskansi
  • Kiinteät tai irrotettavat säiliöosastot
  • Sähkö- ja tavallinen versio

Pitkä säilöntäaika

Superdassen-käymälän etuihin kuuluu mm. pitkä kompostointiaika. Näin varmistetaan korkealuokkainen ja hajuton kompostointituote, jota ei ole vastenmielistä tyhjentää.

Kompostointi

Superdassen-käymälässä käytetään kuiviketta, joka varmistaa kompostoinnissa tarvittavan ilman pääsyn jätteen sekaan. Kuivike sitoo itseensä myös kosteutta. Kuivikkeen käyttö on edellytys toimivalle käymälälle.

Toimitetaan täydellisenä

 Superdassen toimitetaan täydellisenä viidellä säiliöllä jotka sijoittuvat lattian alle, ilmastointiputkella ja kattoläpiviennillä. Säiliössä on myös liitäntä ylimääräisen nesteen keräämiseen. Valitse istuin (lisävaruste) erikseen.

Helppo asennus

Käymäläistuin asennetaan käymälähuoneen sisäpuolelle, jä-teastiajärjestelmä lattian alapuolelle. Tyhjennysluukun tulee olla avattavissa mökin ulkopuolelta. Jätesäiliö voidaan asentaa kokonaan tai osittain mökin alle.

Irtosäiliö – helppo tyhjentää

Superdassen toimitetaan viidellä jäteastialla. Yksittäisen astian kapasiteetti on 50 litraa, mikä vastaa noin 100 henkilövuorokauden kapasiteettia. Järjestelmän etuna on helppo tyhjennettävyys. Kun kaikki astiat ovat täyttyneet, tyhjennetään pisimpään täynnä ollut jäteastia kompostiin. Jos mökillä käy paljon vieraita, on kapasiteettia helppo lisätä ylimääräisten jäteastioiden avulla. Myös tunturimökeillä lisäsäiliöt ovat hyödyllisiä, sillä kylmässä ilmanalassa kompostoituminen kestää kauemmin.

  • Rajoittamaton kapasiteetti irtoastioiden ansiosta.
  • Sopii erityisen hyvin kylmään ilmanalaan
  • Tyhjennetään hajuttomaan kompostiin

Superdassen verkkovirralla

Toimitetaan täydellisenä viidellä säiliöllä jotka sijoittuvat lattian alle, sähköinen tuuletin (230 V), ilmastointiputkella ja kattoläpi-viennillä. Säiliössä on myös liitäntä ylimääräisen nesteen keräämi-seen. Lämpökaapeli säiliön pohjalla edistää nestemäisen jätteen haihtumista ja nopeuttaa kompostin toimintaa.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 63
Syvyys (cm): 124
Leveys (cm): 124
Paino (kg): 45
Lattian alla olevaa tilaa: 65 cm min.
Jännite: 230 volttia
Virrankulutustuuletin: 18 wattia
Jätesäiliön tilavuus: 50 litraa
Tuotemerkki: Sunwind