Artikkelinumero 158152

Tiedonsiirtokeskuspaketti Cerbo GX & GX Touch 50

Victron Cerbo GX järjestelmämonitori sekä viiden tuuman kosketusnäyttö samassa paketissa.
668,36
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Kokonaispaketti sisältää Victron Cerbo GX -järjestelmänvalvonnan ja Victron GX Touch 50 -kosketusnäytön.

  • Kokonaispaketti sisältää sekä Victron Cerbo GX:n että GX Touch 50:n
  • Mahdollistaa järjestelmän seurannan ja asetusten säätämisen
  • Optimoi järjestelmää ja ratkaisee haasteet etäohjauksen avulla

Victron Cerbo GX:n avulla voit seurata mökin sähkönkulutusta, akun lataustilaa, generaattorin kulutusta jne., kun taas Victron GX Touch 50 on 5 tuuman kosketusnäyttö, joka tarjoaa visuaalisen yleiskatsauksen järjestelmästä ja mahdollisuuden säätää asetuksia.

Victron Cerbo GX mahdollistaa maasähkön syötön hallinnan, mukana on rele generaattorin ohjaamiseen tai muiden asetusten muuttamiseen järjestelmäsi optimoimiseksi. Voit seurata hälytyksiä, suorittaa vianmääritystarkastuksia ja ratkaista lähes minkä tahansa haasteen Cerbo GX -kauko-ohjauksen avulla.

Victron Cerbo GX yhdistää kaikki Victron-tuotteet CAN-väylän, VE-busin ja VE.Directin avulla mahdollistaen luku- ja ohjausominaisuudet.

GX Touch 50 on kosketusnäyttö, joka on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Victron Cerbo GX:n kanssa. Näyttö tarjoaa hyvän yleiskuvan järjestelmästäsi ja mahdollisuuden säätää asetuksia. Näyttö on vedenkestävä. GX Touch 50 on helppo asentaa ja liittää yhteen yksinkertaisella kaapelilla. Näyttö on vedenkestävä.

Victron Cerbo GX:n ja GX Touch 50:n avulla sinulla on markkinoiden käyttäjäystävällisin ja monipuolisin akkumonitori/kontrollipaneeli.

Tekniset tiedot
Tuotemerkki: Victron Energy
Tuotetyyppi: GX tuote
Videot