Artikkelinumero 103528

Laturi Victron Phoenix Smart IP43 12/30(1+1) 230V

Victronin akkulaturi, joka on kehitetty erityisesti veneisiin ja meriympäristöihin. Kaksi lähtöä kahden akkupankin lataamiseen. 30 ampeerin latauskapasiteetti.
469,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Victronin akkulaturi, joka on kehitetty erityisesti veneisiin ja meriympäristöihin. Kaksi lähtöä kahden akkupankin lataamiseen. 30 ampeerin latauskapasiteetti.

  • Sopii käytettäväksi veneissä, IP43
  • Kaksi lähtöä
  • Lataa käynnistysakku ja kuluttajaakku samanaikaisesti
  • Bluetoothilla, jotta voit seurata matkaa puhelimellasi
  • Automaattinen jännitteen kompensointi
  • Mukautuva 5-vaiheinen latausalgoritmi
  • Voi mukautua erilaisiin akkutyyppeihin
     

Akkulaturissa Phoenix Smart on bluetooth, joten voit seurata ja muuttaa asetuksia matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Phoenix Smartissa on kaksi lähtöä ja se voi ladata käynnistysakkua (3A) ja kuluttajaakkua samanaikaisesti. Laturi kompensoi DC-johdotuksen jännitehäviöitä nostamalla lähtöjännitettä tasavirran kasvaessa. Mukautuva 5-vaiheinen latausalgoritmi varmistaa akun oikean latauksen tyypistä riippumatta. Laturi varmistaa, että akku ei lataudu yli, ja varmistaa myös pidemmän latausajan syväpurkauksen jälkeen. Phoenix voi myös varmistaa kunnollisen ylläpitolatauksen, kun akkua ei käytetä. Kerran viikossa jännite nostetaan takaisin absorptiotasolle akun "tasoittamiseksi". Tämä ominaisuus estää elektrolyytin kerrostumisen ja sulfatoitumisen, mikä on yleinen syy akun varhaiseen vikaan. Latausalgoritmi voidaan ohjelmoida Bluetoothin tai VE.Direct-liitännän avulla.

 

Virtajohto on tilattava erikseen.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 18
Syvyys (cm): 10
Paino (kg): 3,5
Nimellisjännite: 12V
Latauspaikkojen lkm: 1 + 1
Bluetooth: Kyllä
Virtalähdetila: Kyllä
Ohjelmoitava: Kyllä