Varmista riittävä teho näillä kokoontaitetuilla paneeleilla

30 huhtikuuta 2021

Olitpa sitten veneretkellä, telttaretkellä, telttaretkellä tai mökkimatkalla, kokoontaitettava aurinkopaneeli on joustava, mobiiliratkaisu, joka varmistaa, että sinulla on aina tarpeeksi virtaa!
Taitettavat aurinkopaneelit ovat käytännöllisiä ja joustavia, ja niitä voidaan käyttää kaikkialla, kanoottimatkoista ja erämaista, purjeveneeseen tai matkustamoon.
 
Ihanteellinen mobiilikäyttöön
Kokoontaitettavan aurinkopaneelin suurin vahvuus piilee sen nimessä: se on käytännöllinen ottaa mukaan matkoille tai muualle, jossa tilaa on rajoitetusti, koska se voidaan taittaa niin, että se vie vähän tilaa.

 

Solcellepanel Mini (3)(1).jpeg

- Kokoontaitettavissa paneeleilla on useita käyttökohteita, ja niitä voidaan käyttää kaikkialla, selittää Nils Vøllestad Sunwindissa.
 
- Se sopii mainiosti niin retkeilijälle, veneen omistajalle, retkeilyn harrastajalle tai jos haluaa silloin tällöin täydentää mökin tiloja.

 

 

 

 

 

Siirrä paneelia auringon mukana
Aurinkopaneelin tulisi ihanteellisesti osoittaa etelään, ja saat tehokkaimman auringon kello 10.00-14.00. Et voi paeta tätä sääntöä, jos haluat optimaaliset olosuhteet.

 

Taitettavien paneeliemme avulla voit siirtää paneelia helposti auringon mukana.
 
- Jos olet löytänyt helmen löytämättömästä ulkoportista, on erityisen käytännöllistä pystyä taittamaan kokoontaitettava aurinkopaneeli ja saamaan tarvitsemasi lataus ilman kiinteää asennusta. Jätä vene roille, jos tuuli kääntää keulan, siirrät paneelia sen mukana! Nils sanoo.

 

Täysin koottu ja valmis käytettäväksi veneessä
Taitettavat 80 watin tai 120 watin Solveig-aurinkopaneelit toimitetaan täysin koottuna 10 ampeerin säätimellä ja kaapelilla, joten voit ladata helposti minkä tahansa 12 voltin akun.
 
Solveig-sarjan paneelit on varustettu myös silmukoilla, jotta voit sijoittaa sen helposti minne haluat ja tilaa on.

Paneelit iloiselle kävelijälle
Jos vietät enemmän aikaa maalla kuin vedessä, on tärkeää valita kokoontaitettava aurinkopaneeli, joka sopii reppuun pakattavaksi.
 
- Valitsetpa sitten 30 watin Brettin tai 10 watin Minin, nämä sopivat täydellisesti matkoille. Taita ne ja pakkaa ne reppuun tai ripusta ne reppusi ulkopuolelle kävellessäsi, jotta voit ladata niitä samanaikaisesti, Nils neuvoo.
 
Aurinkopaneeli Mini on pienin kokoontaitettava aurinkopaneeli. Mini sisältää 2 USB-lähtöä, ja se on pieni ja kevyt. Niille, joilla on matkapuhelimen kantamaa ahdistusta, Mini on mukava ottaa mukaan puistoon tai päiväretkelle, jotta voit aina ladata matkapuhelimesi.
 
Aurinkopaneelihylly soveltuu yhtä hyvin käytettäväksi hieman pidemmillä matkoilla kuin sinulle matkailuauton ja veneen kanssa. 3 metrin kiinnitetyllä kaapelilla Brett on aina käyttövalmis!

 

Kokoontaitettava Brett ja Lithium Power Pack varmistavat virransyötön

Litium_PowerPack.jpg

Taitettava aurinkopaneeli Brett on myös suositeltavaa yhdessä valtavan suosikki Lithium Power Packin kanssa.
 
Lithium Power Pack on kannettava virtalähde, jossa on 230V, 12V pistorasia ja USB-lähtö, joten voit ladata esimerkiksi videokameroita tutkimusmatkalla tai matkapuhelinta retkellä.
 
Yhdessä kokoontaitettavan aurinkopaneelin kanssa saat uusiutuvan energianlähteen, joka auttaa tuottamaan sähköä kaikenlaiseen käyttöön.