Päivitä mökki omalla aurinkoenergiallasi

26 huhtikuuta 2022

Solenergi.gifLisää mukavuutta, älä sähkölaskuasi
Onko mökkisi paikassa, jossa sähkön saaminen verkkovirrasta on kallista vai onko se kenties jopa mahdotonta? Haluatko nauttia sähkön tarjoamista eduista etkä joudu maksamaan korkeita kiinteitä kustannuksia sähköyhtiöille rajoitetun ajan mökillä ollessasi? Silloin aurinkokunta voi olla fiksu sijoitus. Kun olet asentanut järjestelmän, se vaatii vain vähän huoltoa.

 

Säästä sekä rahaa että ympäristöä
Mökin liittäminen sähköverkkoon voi olla kallista, varsinkin jos ottaa huomioon myös kuukausittaiset sähkömaksut. Tässä aurinkopaneelit voivat olla loistava vaihtoehto, koska niillä on pitkä käyttöikä, helppo asentaa ja huoltaa, ja ne tarjoavat erittäin hyvän sijoituksen pitkällä aikavälillä. Ja sitten emme ole edes maininneet aurinkopaneelien ympäristöhyötyjä, jotka ovat ehkä jopa tärkeämpiä kuin tekniset ja taloudelliset hyödyt.

Miksi valita Sunwindin aurinkokennot?
Haluamme aurinkokennojen olevan turvallinen sijoitus, joten olemme täällä auttamassa sinua. Sunwind on toimittanut aurinkoenergiajärjestelmiä kaikkialle Pohjoismaihin 30 vuoden ajan. Tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia ja mukautettu erityisesti ankariin ilmastoomme. Siksi annamme aurinkopaneeleillemme vähintään 20 vuoden suorituskykytakuun. Sunwindin aurinkosäätimissä on lataustekniikka, joka takaa erittäin pitkän akun käyttöiän, ja akuillamme on myös pitkä käyttöikä, mikä säästää ajan myötä paljon vaivaa ja kustannuksia.

Asenna aurinkukunta itse tai päpä apua
Aurinkojärjestelmän asentaminen on suhteellisen helppoa. Tietenkin sen mukana tulee yksityiskohtaiset ohjeet, jotka hähvat sinua askelleeelta. Jos olet kätevä, voit helposti asentaa 12 voltin järjestelmän. Jos tarvitset apua asennuksessa, suosittelemme ottamaan yhteyttä paikalliseen Sunwind Hyttesenteriin, joka auttaa sinua asennuksessa. Jos valites mutta jona 230 voltin virtaahtiästämme, valtetun äääsäsentajan on asennettava se, monet Hyttesenteristäämme voilait sinua äsät.

Ilmainen tuki, autamme sinua koko ajan
Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja mitoituksissa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä paikalliseen mökkikeskukseen. Teknisillä asiantuntijoillamme on monen vuoden kokemus aurinkoenergiasta ja he opastavat sinua oikein ja vastaavat kysymyksiisi.

  • Säästät rahaa – vältyt kalliilta verkko- ja yhteysmaksuilta.
  • Se on ympäristöystävällinen.
  • Sinusta tulee itsenäinen ja sinulla on pitkäaikainen turvallinen energiansaanti.