Päivitä mökki omalla aurinkoenergiallasi

26 huhtikuuta 2022

Solenergi.gifLisää mukavuutta, unohda sähkölaskut

Onko mökkisi paikassa, jonne sähköverkon asentaminen on kallista tai se on jopa mahdotonta? Mutta haluat kuitenkin nauttia sähkön suomista mukavuuksista mökillä ollessasi? Tässä tapauksessa oma aurinkoenergiajärjestelmä on fiksu investointi. Aurinkoenergiajärjestelmän asentamisen jälkeen ylläpito on vaivatonta ja järjestelmän vaatima huolto on vähäistä.

 

Säästä rahaa ja ympäristöä

Mökin liittäminen sähköverkkoon voi olla erittäin kallista, varsinkin jos otetaan huomioon kuukausittaiset sähkömaksut. Aurinkopaneelit voivat olla tässä loistava vaihtoehto, koska niillä on pitkä käyttöikä, ne on helppoja asentaa ja ylläpitää ja pitkällä aikavälillä sijoitus on erittäin kannattava! Puhumattakaan aurinkopaneelien ympäristöeduista, jotka merkitsevät nykyään yhä useammalle entistä enemmän! 

Miksi valita aurinkopaneelit Sunwindilta?

Haluamme aurinkopaneelien olevan turvallinen investointi, joten olemme täällä auttaaksemme sinua. Sunwind on toimittanut aurinkoenergiajärjestelmiä Pohjoismaissa jo 30 vuoden ajan. Tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia ja soveltuvat erityisen hyvin ankaraan ilmastoomme. Meiltä saat myös vähintään 20 vuoden tehotakuun aurinkopaneeleillemme. Sunwindin aurinkopaneelisäätimillä on latausteknologia, joka pidentää akkujen käyttöikää, myös akkumme kestävät pitkään ja ajan mittaan tämä säästää vaivaa ja kustannuksia.

Voit asentaa aurinkoenergiajärjestelmän

Aurinkoenergiajärjestelmän asentaminen on suhteellisen helppoa. Jos sinulla on asennustöistä jonkinlaiset perustiedot, voit hyvin asentaa 12 voltin järjestelmän itse. Mukana on yksityiskohtaiset ohjeet, jotka opastavat sinua vaihe vaiheelta. Huomioithan, että 230 voltin aurinkosähköjärjestelmän asentamisen tulee hoitaa sähköasentaja!

Ilmainen tuki, autamme sinua koko ajan

Jos tarvitset apua tuotteen valinnassa tai mitoituksessa, ota rohkeasti yhteyttä, sillä oikea tuote ja oikein mitoitettu järjestelmä takaavat sinulle parhaan hyödyn. Teknisillä asiantuntijoillamme on vuosien kokemus aurinkoenergiasta ja he ohjaavat sinut oikein ja kysymyksiisi selkeät vastaukset.

  • Säästät rahaa - vältät kalliin investoinnin sähköverkkoon liittymisestä.
  • Se on ympäristöystävällinen.
  • Olet omavarainen ja sinulla on pitkäikäinen sekä varma energianlähde.