Kuinka valita oikea 230 voltin virtalähde mökillä

1 huhtikuuta 2021

Meillä on pääosin kolmenlaisia ​​tehopakkauksia: kokonaispaketti irrallisine komponentteineen, levylle asennettu paketti ja kaappiin sijoitettu tehopakkaus. Lue lisää mökkiisi sopivasta tästä!

 

Täysin ilman rumia sähkölinjoja saa 230 voltin sähköä ohjaamon pistorasioihin. Muuntimen avulla 12 voltin aurinkokennoakkun tasajännite muunnetaan normaaliksi 230 voltin vaihtojännitteeksi. Voit käyttää kaikkia matkustamon 230 V laitteita: valot, jääkaappi, videopelit, TV, hiustenkuivaaja, PC - lyhyesti sanottuna mitä haluat!

Sunwind-virtalähde antaa sinulle saman mukavuuden kuin kotona - normaalilla 230 V:n teholla pistorasiassa!

Mikä paketti sopii minulle?

Kraftpakke-hytte-Schibsted-E24-artikkel-Sunwind-Henning_Aasen1.jpg

On useita tekijöitä, jotka vaikuttavat valittaessa sinulle sopivaa virtalähdettä. Kulutus on selvästi tärkein tekijä, lisäksi on tietysti budjettisi, samoin kuin se, miten haluat paketin asennettavan mökkiisi.

Asennus:
Irrallisista osista koostuva virtalähde: Sähköasentaja asentaa paikan päällä.

 

Tehopakkaus lautasella: Täällä olemme suorittaneet kokoonpanotyön vedenpitävälle viilulevylle, se on valmis asennettavaksi haluamaasi paikkaan, esimerkiksi tekniseen huoneeseen, varastoon tai vastaavaan.

Tehopaketti kaapissa: Täällä olemme tehneet kokoonpanotyöt lukittavassa kaapissa, joka voidaan jättää ohjaamon ulkopuolelle. Akut on myös asennettu kaapin sisään. Kaappipaketit toimitetaan yksikön kanssa ja ilman, tämä saattaa joutua sijoittamaan varastotilaan, ulkorakennukseen tms.

Kulutus:
Mieti tarkkaan, millaisia ​​laitteita haluat käyttää ohjaamossa. Kun asennat ensimmäistä kertaa 230 voltin koko ohjaamoon, on hämmästyttävää, kuinka nopeasti totut mukavuuteen ja haluat käyttää samoja laitteita kuin kotona.

Hyvin yksinkertaisesti voidaan sanoa, että 3000 VA:n paketit vastaavat 10 A:n kurssia, johon olet aiemmin tottunut, ja 5000 VA:n paketit vastaavat 16 A:n kurssia. Alle 3000 VA:n paketit vastaavat tällöin alle 10 A:n kurssia. (Voltamperit ovat näennäistehon yksikkö vaihtovirrassa, eli virran ja jännitteen tehoarvot.)

Pienemmät 1200 – 2000 VA paketit sopivat käytettäviksi pienten sähkölaitteiden, kuten keittiökoneiden, pölynimurien ja yksinkertaisten sähkötyökalujen kanssa.

3000 VA:n paketit ovat myydyimmät ja sopivat käytettäväksi pienten sähkölaitteiden, kuten keittiökoneiden, pölynimurien, sähkötyökalujen, pesukoneiden, jääkaappien ja esimerkiksi porausreikäpumppujen kanssa.

5000 VA:n paketit soveltuvat käytettäväksi pienten sähkölaitteiden, kuten keittiökoneiden, pölynimurien, sähkötyökalujen, pesukoneiden, jääkaappien ja esimerkiksi reikäpumppujen sekä sähköuunien kanssa. Lisäksi sinulla voi olla suurempi samanaikainen kulutus, ns samanaikaisuuskerroin kasvaa.

Kraftpakke_info-tavle_03.jpeg

Tämän lisäksi paketit eroavat toisistaan ​​ominaisuuksiltaan ja laadultaan erilaisilla akuilla sekä eri määrillä aurinkopaneeleja ja niiden telineitä.

Autamme mielellämme lisää oikean moottoripaketin valinnassa matkustamollesi. Vieraile Mökkicenterissämme tai sovi puhelin- tai videokokous jonkun asiantuntijamme kanssa.