Siksi sinun kannattaa valita Wallas-mökkilämmitin

9 helmikuuta 2021

Haaveiletko saapuvasi kuivaan ja lämpimään mökkiin? Mökkimarkkinoilla on ollut jo pitkään useita "soiteta mökki lämpimäksi" -ratkaisuja, mutta yksi ratkaisu on listan kärjessä: Mökkilämmitin Wallas

Mökeissä on useita eri lämmitysvaihtoehtoja, joten miten valitset oikean ratkaisun mökkiisi ja kuinka turvallisia lämmitysratkaisut ovat verrattuna suosittuun Wallas-mökkilämmittimeen? Koska ratkaisu, jossa on alhainen melutaso, jotta mökissä ei ole häiritsevää melua, on melkein yhtä tärkeää kuin se, että ratkaisu on turvallinen ja varma käyttää, vaikka et itse olisi vahtimassa lämmitintä.

 

- Ei ole muita tuotteita, joista tulee näin nopeasti rakastettuja, sillä Wallas ei ole pelkkä lämmitin: se tarjoaa entistäkin miellyttävämpiä hetkiä mökeillä, jossa syntyy elinikäisiä muistoja, sanoo Sunwindin tekninen johtaja Alexander Haug.

 

Wallas sopii erityisen hyvin mökkeihin, joissa ei ole 12 voltin aurinkosähköä tai joissa on 12 voltin aurinkosähkö, koska se kuluttaa hyvin vähän sähköä toimiakseen. Se voi ottaa virtaa joko olemassa olevasta aurinkosähköjärjestelmästä tai pienestä vapaa-ajan akusta, jonka asetat lämmittimen viereen.

 

- Kun soitat mökin lämpimäksi, on tärkeää, että lämmitin on erittäin turvallinen – et ole itse paikalla katsomassa, että kaikki menee hyvin, Haug huomauttaa.

Valitse tehtävään sopiva tuote


Vaikka matkailuvaunussa käytettäväksi valmistetulla lämmitysyksiköllä voidaan teknisesti lämmittää matkustajaa, ei ole itsestään selvää, että yhteen tarkoitukseen valmistettu tuote toimii yhtä optimaalisesti toisessa ympäristössä.

- On syy siihen, miksi Wallas-tyyppiä valmistetaan erityisesti mökissä käytettäväksi, eikä lämmittimiä käytetä tällä tavalla keskenään, sanoo Sunwindin tekninen johtaja Alexander Haug.

Samaa korostaa Simen Rudi Fremtindissä, joka tarjoaa matkustamovakuutuksen DnB:n ja SpareBank 1:n puolesta. Tuotteen käyttöoppaassa kerrotaan, miten tuotetta saa ja pitäisi käyttää, ja vaarana on, että et joudu korvaamatta tappioita, jos teet niin. älä välitä:

- Jos tuotetta käytetään käyttöohjeiden vastaisesti ja siten, että matkustamon omistajan tulee ymmärtää, että käyttö voi aiheuttaa vahinkoa, on olemassa vaara, että korvaus katkaistaan, jos käyttö on johtanut matkustamon vaurioitumiseen .

Wallasen etuna on sen hiljaisuus, etenkin verrattuna esimerkiksi autossa käytettäväksi valmistettuun lämmittimeen.

- Alhainen melutaso tarkoittaa, että Wallasen voi kulkea ohjaamossa koko yön, jolloin lämpötila pysyy mukavana kellon ympäri, eikä tarvitse nousta aikaisin ja räjäyttää tulta. Kovaääninen lämmitin ei luultavasti ole mökin omistajan toivelistan kärjessä – useimmat haluavat rauhaa ja hiljaisuutta ja hiljaisia ​​öitä, Alexander hymyilee.