Hanki räätälöityjä Victron-ratkaisuja Sunwindilta

6 marraskuuta 2018

Räätälöity ratkaisu valmiiksi ohjelmoidulla Victron-kombilaturilla tarjoaa mielenrauhan, toimivan aurinkojärjestelmän ja tyytyväiset matkustamoasiakkaat. Lue lisää siitä, kuinka räätälöimme yksilölliset ratkaisut sinun ja tehotarpeesi mukaan!

Avain hyvään järjestelmään ei ole vain jokaisessa yksittäisessä komponentissa erikseen, vaan siinä, että järjestelmä on optimoitu suhteessa kaikkiin komponentteihin, joiden on toimittava yhdessä, tekninen johtaja Alexander Haug selittää.
 
Sininen laatikko, josta voi tulla erittäin älykäs
Kun ostat Victron-yhdistelmän laturin/laturin, saat sinisen laatikon, jossa on paljon tekniikkaa. Jotta tätä tekniikkaa voidaan käyttää, eikä vähiten oikein, se on ohjelmoitava. Tämä tarkoittaa, että kerromme yhdistelmälaturille kaikista komponenteista, jotta se voi olla älykkäin ja täysin optimoitu järjestelmällesi.

 

- Victron-invertteri ja yhdistetty laturi ovat koko aurinkokunnan sydän. Kaikki virta akuista ja generaattorista lähetetään Victronin kautta, joten on tärkeää ohjelmoida tämä oikein, jotta voit käyttää järjestelmää haluamallasi tavalla. Mitä enemmän laitteita, kuten generaattoreita, aurinkokennoja, antureita ja niin edelleen, kytketään, sitä monimutkaisempi asetus on.

Mökin omistajat voivat luottaa siihen, että tämän tekevät Sunwindin ammattilaiset, joilla on laaja kokemus ja koulutus alalta, kunhan puhumme 230 voltin sähköstä, joka tulee ulos tästä laatikosta ja silloin on tärkeää, että taso on korkea. teknisestä osaamisesta, sanoo tekninen johtaja Alexander Haug.
 
Tämä on usein paikka, jossa "paholainen on yksityiskohdissa". Akun oikea latausjännite yhdessä järjestelmässä ei välttämättä ole oikea toisessa eri tavalla käytetyssä järjestelmässä.
 
Ensimmäinen henkilö Pohjoismaissa, joka tarjoaa Victronia
Tänä vuonna Sunwind täyttää 25 vuotta, ja viimeiset 15 vuotta Sunwind on toimittanut Victron-tuotteita Norjan markkinoille.
 
- Sunwind oli ensimmäinen Pohjoismaissa, joka tarjosi asiakkaille Victron-tuotteita, toimitusjohtaja Nils Vøllestad sanoo. Vuosien varrella hän on myynyt mökkimarkkinoille useita tuhansia Victron-tuotteita, ja Sunwindin tarjoamat räätälöidyt ratkaisut ovat yleistymässä.
 
- Toimitamme räätälöityjä tiloja mökkimarkkinoille, ja siitä mökinomistajat ovat iloisia. Pitkän alan historian ja erittäin korkean teknisen asiantuntemuksen ansiosta ohjaamon omistaja on varma, että toimitamme turvallisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu täysin yksilöllisesti jokaiseen hyttiin ja omistajan tarpeisiin, Vøllestad selittää.

DSC00051.jpeg

- Victronin tuotteet on mukautettava - me teemme työn puolestasi
Nils Vøllestadilla on 30 vuoden kokemus ohjaamoteollisuudesta, ja hänellä on laaja kokemus Victron-komponenteista matkustamossa.
 
- Useimmat Victronin tuotteet on mukautettava yksilöllisesti matkustamon omistajien tarpeiden ja aurinkojärjestelmän tyypin mukaan. Yhdellä mökin omistajalla on viisi paneelia, toisella 20. Millaisia ​​akkuja sinulla on, kuinka vanhoja ne ovat, kuinka monta jne. Millaista kuormaa, kuinka paljon tehoa käytät tietyn ajanjakson aikana. Ehkä haluat käyttää ylimääräistä sähköä lämmitykseen? Mikä yksikkö sinulla on? Meidän on tiedettävä tämä kaikki, jotta voimme ohjelmoida oikein ja älykkäästi, jotta saat parhaan ratkaisun laitoksellesi, Nils sanoo.
 
Yksilölliset tarpeet tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja

Sunwindin tekninen osasto huolehtii jokaisen matkustamon omistajan aurinkokennojärjestelmän ymmärtämisestä ja sen optimoinnista puolestasi.
 
- Teemme kaiken työn puolestasi, Nils selittää edelleen.

- Juttelemme jokaisen mökin omistajan kanssa etukäteen ja selviämme tarvittavista olosuhteista. Annamme rakentavan panoksen ja sovimme vuoropuhelussa mökin omistajan kanssa, miten tilan tulee toimia. Ohjelmoimme jokaisen Victron-kombilaturin yksilöllisesti, ja kun matkustamon omistaja saa meiltä Victron-tuotteensa, se on heti valmis liitettäväksi ja otettavaksi käyttöön, Nils Vøllestad kertoo.

Hän tarkentaa:
 
- Oikea akku oikeaan asennukseen on tärkeää. Nykyään akuista käytetään usein nimitystä AGM; litium- tai avoimia lyijy-/happoakkuja. Jos käytät esimerkkinä AGM-akkua, ne on valmistettu moneen eri tarkoitukseen ja ne on suunniteltu käyttötarkoituksensa mukaan. Jopa litiumakuissa on erilaisia ​​kemikaaleja, mikä tarkoittaa, että näitä erilaisia ​​kemikaaleja käytetään eri sovelluksissa. Etunamme on tieto, jonka myymme sinulle, kun ostat täydellisen järjestelmän. Saat komponentteja, jotka eivät ole vain huolella valittuja tarkoitukseen, vaan ne on asetettu joustavasti ohjelmoinnin ja toiminnan suhteen niin, että kaikilla komponenteillasi on mahdollisimman pitkä käyttöikä.
 
Sunwind auttaa sinua ajasta ja paikasta riippumatta
- Aiemmin tänään kävin videokeskustelun sähköasentajan kanssa, joka oli ohjaamossa ja aikoi liittää aurinkokennojärjestelmän Victron-komponenteilla, kertoo tekninen johtaja Alexander Haug. Hän on tavoitettavissa lähes ympäri vuorokauden ja voi jatkuvasti kerskua pelastaneensa mökin omistajien päivän.
 
- Voimme kirjautua sisään ja katsoa järjestelmääsi, kertoa akkujen kunnon, antaa hyviä neuvoja ja jos tarve muuttuu ja voimme muuttaa Victron-laturisi/invertterisi asetuksia, tehdä päivityksiä ja tukea, hän selittää tarkemmin.
 
Tämä mökin omistaja halusi käyttää ylimääräisen sähkön lämmitykseen. Siksi sähköasentaja soitti Sunwindille, josta hän sai hyvää apua.
 
- Tässä tapauksessa olin ohjelmoinut kombilaturin tekemään sitä, mitä matkustamon omistaja halusi, kun sähköasentaja seisoi paikallaan, jotta hänen ei tarvinnut lähteä uudestaan ​​matkaan, Alexander selittää.

 

Turvallisuus täysin ohjelmoidussa Victron-yhdistelmälaturissa
Victron-invertterit muuntavat aurinkokuntasi vaihtovirran tasavirraksi ohjaamossa niin, että saat 230 voltin pistorasian.
 
- Saamme paljon kyselyitä ihmisiltä, ​​jotka tarvitsevat apua Victroninsa ohjelmoinnissa. Meillä ostoksia tekevä mökin omistaja saa tämän avun automaattisesti, ja se tarjoaa suuren turvallisuuden tunteen monille. Myös ohjaamossa on oltava valtuutettu 230 voltin järjestelmien asentaja, joten matkustamon omistajien on oltava erittäin varovaisia ​​yrittäessään muuttaa asetuksia ilman meidän opastustamme, Alexander päättää.

DSC00068.jpeg

Valmiiksi ohjelmoitu virtalähde kaappiin, joka antaa 230 voltin virran ohjaamon pistorasiaan.