Aurinkoenergiapaketit OFF-GRID - Valitse sinulle juuri sopiva paketti!

13 huhtikuuta 2022

Kun mökillä ei ole verkkoyhteyttä, mutta haluat silti nauttia sähkön tarjoamista eduista, aurinkokennojärjestelmä voi olla sinulle ratkaisu!

Tässä esittelemme kolme myydyintä off-grid aurinkosähköjärjestelmäämme, jotka asennetaan yhdessä akkujen kanssa. Selitämme sinulle, mitä ne sisältävät, jotta löydät helposti sinulle sopivan paketin.

 

Mökilläsi ei sähköliittymää, mutta haluat nauttia sähkön tarjoamista eduista. Katso suosituimmat pakettimme ja vinkit, miten valitset aurinkoenergiapaketin.

Valitse sinulle sopiva aurinkosähköpaketti. Tässä esittelemme kolme suosituinta aurinkosähköpakettiamme:

Aurinkoenergiapaketti Basic 12V

Sopii pienempään mökkiin tai rakennukseen, jossa tarvitset perusvaloa valaistukseen ja pienelektroniikan lataukseen. Tämän paketin voit helposti asentaa myös itse. Sunwind Basic aurinkoenergiapaketti edullinen järjestelmä jolla voit valaista isommankin mökin LED-valoja hyödyntämällä. Järjestelmän avulla voit ladata matkapuhelimet ja kannettavat tietokoneet. Tehokkaan 100 W paneelin avulla akku latautuu kesäaikana nopeasti täyteen, joten silloin voit liittää tähän järjestelmään esim. pienen television. Lue lisää tästä paketista täältä.

Aurinkoenergiapaketti Cabin 230V

Tämän aurinkoenergiapaketin avulla saat 230 voltin jännitteen pistorasiaan ja sopii täydellisesti mökille, jota käytetään pääasiassa kesällä. Tämä supersuosittu paketti sopii hyvin pieneen mökkiin, jossa kulutus on maltillista, mutta käyttöjännitteeksi halutaan 230 V. Soveltuu hyvin jääkaapin, television, valaistuksen ja kulutuslaitteiden latailuun. Lue lisää tästä paketista täältä.


Aurinkoenergiapaketti Hytte 230V

Tämän aurinkoenergiapaketin avulla saat 230 voltin jännitteen pistorasiaan ja melkein samat mukavuudet kuin kotona. Tämä paketti soveltuu erittäin hyvin hieman suurempaan käyttöön, pääasiassa kesäaikana. Soveltuu hyvin jääkaapin, television, valaistuksen ja kulutuslaitteiden latailuun. Myös kahvinkeittimen ja muiden suurempien sähkölaitteiden käyttö onnistuu. Lue lisää tästä paketista täältä.


Suuntaa antavat vinkit valittaessa aurinkosähköpaketteja 
Kuinka paljon sähköä tarvitset? Tämä taulukko on vain yksinkertaistettu esimerkki siitä, mitä laitteita voit käyttää eri pakettien avulla. Käyttöjännitteen ja laitetehon lisäksi on otettava aina huomioon omat käyttötavat. Eli kuinka paljon laitteita käytetään, minä vuodenaikana mökillä oleskellaan ja kuinka pitkiä aikoja kerrallaan.

Täältä löydät kaikki OFF-GRID pakettimme (AGM, LiFePO4).


Voimalapaketit

Onko kulutuksesi suurta ja/tai vapaa-ajanasuntosi on ympävuotisessa käytössä? Sitten valintasi voi olla järeämpään käyttöön suunniteltu Sunwind voimalapaketti. Valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja. Näiden voimaloiden yhteydessä suosittelemme aina käytettäväksi aggregaattia.

Täältä löydät kaikki voimalapakettimme. 


Autamme sinua valitsemaan oikean aurinkoenergiapaketin

Kysy meiltä tai jälleenmyyjältäsi, haluatko apua mitoitukseen. Ylläoleva taulukko antaa perusraamit, joilla pärjätään 90% tapauksista, mutta jos haluat täyden varmuuden voi pakettia joutua räätälöimään, esim. lisäpaneelin taikka akun muodossa.
 

Tulevaisuuden käyttötarpeiden ennakointi

Sukupolvenvaihdos? Etätöiden lisääntyminen?  Vai läheneekö eläkkeelle jääminen ja luulet viettäväsi mökillä enemmän aikaa? Hyvä vinkki on aina lisätä paketin kokoa noin 25%:ia (akut+paneelit). Toisaalta on päiviä, jolloin aurinko ei paista. Toisaalta saatat ostaa mökille lisää sähkölaitteita ajan myötä. Lisäksi saatat haluta viettää enemmän aikaa mökilläsi, nyt kun olet jo parantanut mökin mukavuusastetta.
 

Haluatko tietää lisää tarjouksistamme tai saada neuvoja? 

Soita energia-asiantuntijoillemme 010 1102 600 tai
ota meihin yhteyttä sunwind@sunwind.fi tai etsi lähin Sunwind-jälleenmyyjäsi. 

Aurinkojärjestelmä Max teho 100W
Myydyin aurinkokuntamme!
ydellinen niille, jotka käyttävät hyttiä kesäkuukausina, rajoitetusti talvikäytössä ja enimmäkseen viikonloppuisin.Bild2.png

Tällä paketilla saat ladata puhelimesi ja tietokoneesi, virtaa 12V vesipumpulle ja televisiolle. Tilaa on myös esimerkiksi 12V jääkaapille tai vastaavalle. Ja jos sinulla on vieraita, sinun ei tarvitse huolehtia tilapäisesti lisääntyneestä energiantarpeesta. Paketissa on 300W siniaaltomuunnin, joten voit käyttää myös 230V laitteita, kuten pölynimureita, mikroaaltouunia ja muita pieniä sähkölaitteita. Tämä paketti on varustettu 6 lampulla. Tarvittaessa voit rakentaa lisäaurinkopaneeleilla. Jos järjestelmää käytetään satunnaisesti myös talvikuukausina, suosittelemme sen täydentämistä ylimääräisellä akulla tai tuulimyllyllä.

Bild3.pngVirtalähde 230V, 2000VA, 3800 Wt Litium lämpö
Tällä aurinkokennopaketilla matkustamossa saat 230 voltin tehon pistorasioihin ja lähes saman mukavuuden kuin kotona.

Keskikokoinen 230 voltin 2000 VA akku, joka sopii sinulle, joka haluat käyttää esimerkiksi pieniä sähkölaitteita, keittiökoneita, pölynimureita ja sähkötyökaluja 230 voltin jännitteellä. Täydellinen paketti aurinkopaneelilla 2 x 360 wattia ja 300 At Lithium Heat -akulla. Paketti sopii täydellisesti niille, jotka käyttävät mökkejä tyypillisesti viikonloppuisin ja joilla on vain vähän pidempää oleskelua. Kuka haluaa pitää 230V jääkaapin päällä jatkuvasti paitsi vuoden pimeimpinä kuukausina. Paketti koostuu irtonaisista osista, ja se on asennettava paikan päällä!