Artikkelinumero 447070

Pizzauuni / Leivinuuni Runa puulämmitteinen

Leivinuuni Runa on puulämmitteinen pizzauuni, joka sopii harrastekokille, joka haluaa tehdä maailman parasta pizzaa kotona. Pizzauunin koko ja paino tekevät siitä erityisen sopivan käytettäväksi pienemmissä puutarhoissa ja terasseilla.
1 295,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Leivinuuni Runa on puulämmitteinen pizzauuni, joka sopii harrastekokille, joka haluaa tehdä maailman parasta pizzaa kotona. Pizzauunin koko ja paino tekevät siitä erityisen sopivan käytettäväksi pienemmissä puutarhoissa ja terasseilla.

  • Pieni paino ja käytännöllinen koko - sopii hyvin useimpiin puutarhoihin ja terasseille
  • Lämpenee erittäin nopeasti ja säilyttää lämmön pitkään
  • Käsintehty Italiassa korkeimmasta laadusta

Pizzauuni Runa on täydellinen italialaisen pizzan valmistamiseen, mutta monia muita ruokia, kuten lihaa, kalaa, leipää, vihanneksia ja jälkiruokia, voidaan valmistaa yhtä hyvin pizzauunissa.

Pizzaovella Runa on alhainen puunkulutus, ja ihanteellinen ruoanlaittolämpötila 450°C saavutetaan vain 25 minuutissa. Pizzauuni säilyttää lämmön pitkään, myös sen jälkeen kun liekit ovat sammuneet.

Pizza-uunilla on soikea muoto, jonka sisähalkaisija on 56 cm, varmistaen tilaa jopa 3 kg polttopuille takakulmassa samalla kun paistat pizzaa tai valmistat muita herkullisia ruokia vastakkaisella puolella.

Alhaisen painonsa vuoksi, 49 kg, Runa on pizzauuni, joka voidaan sijoittaa myös pienempiin puutarhoihin ja pienille terasseille tai parvekkeille.

Runa on käsintehty Sardiniassa perinteisin menetelmin - autenttisempaa ei voi olla! Vain parhaita materiaaleja on käytetty: pizzauunissa on lasikuitueristys geelipinnoitteella, ja katon ja pohjan sisäpuolella on käytetty tulenkestävää laastia, joka tekee pizzauunista erittäin lämpöä kestävän. Materiaalien yhdistelmä mahdollistaa sen, että Runa voi saavuttaa korkeamman lämmön kuin teräksestä valmistetut pizzauunit, ja takkauuni säilyttää lämmön merkittävästi paremmin.

Materiaalivalinta auttaa myös suhteellisen alhaisessa painossa verrattuna muihin pizzauuneihin ilman laadun kärsimistä.

Pizzauuni toimitetaan käyttövalmiina, se on valmiiksi koottu, eristetty ja toimitetaan mustana. Mitta, sisäinen: L x S x K: 56 x 40 x 28 cm

Itsetehty pizza ei ole koskaan maistunut paremmalta!

Urnorsk på grillen "Urnorsk på grillen" on Sunwindsin oma sarja grillejä, nuotiopannuja ja tarvikkeita - norjalaisten suunnittelema ja käytettäväksi pohjoismaisissa olosuhteissa.

Urnorsk-sarjan tuotteet kestävät säätä ja ilmastoa, ja ne sopivat yhtä hyvin ympärivuotiseen grillaukseen, kesällä kuin talvellakin!

Haluamme edistää pohjoismaisia ruokaperinteitä ja kaikkia herkullisia ruokia, jotka voidaan valmistaa grillissä.

Nauti vapaa-ajastasi Urnorsk pä grillen -tuotteilla!

 
Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 39
Syvyys (cm): 61
Leveys (cm): 73
Halkaisija Ø (cm): 56
Paino (kg): 49
Tuotemerkki: Sunwind