-25%
Artikkelinumero 447075

Pizzauuni / Leivinuuni Runa kaasu

Pizzauuni Runa on kaasulämmitteinen pizzauuni, joka soveltuu kotikokeille jotka haluavat valmistaa maailman parasta pizzaa kotiolosuhteissa.
1 121,- Sh. 1 495,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Pizzauuni Runa on kaasulämmitteinen pizzauuni, joka soveltuu kotikokeille jotka haluavat valmistaa maailman parasta pizzaa kotiolosuhteissa. Uunin koko ja paino tekevät siitä erityisen sopivan käytettäväksi pienemmissä puutarhoissa ja terasseilla.

•    Kevyt ja käytännöllinen koko – sopii hyvin kaiken kokoisiin puutarhoihin ja terasseille.
•    Kaasukäyttöinen – savuttomana sopii asuntojen parvekkeille
•    Lämpenee nopeasti ja varaa lämpöä
•    Käsintehty Italiassa parhaasta laadusta
•    Etuluukku sisältyy toimitukseen
 
Pizzauuni Runassa valmistuu täydellinen pizza italialaisittain, mutta uuni soveltuu myös täydellisesti lihan, kalan, leivän, kasvisten ja jälkiruokien valmistukseen. Kaasulämmityksen ansiosta muodostuu kostetutta joka pitää ruoan mehukkaana pitkällä paistoajalla. Tämän on suuri etu verrattuna puulämmitteiseen uuniin.
Kaasulämmitteinen uuni lämpenee nopeasti ja varaa lämmön pidemmäksi aikaa liekkien sammuttua. Kaasukäyttöinen pizzauuni sopii loistavasti paikkoihin missä savu ei ole toivottua.
 
Pizzauuni on soikean muotoinen ja sisähalkaisija on 39cm, mikä varmistaa että on tilaa valmistaa pizzaa toisella puolella ja jotain muuta jännittävää vastakkaisella puolella. Kaasupoltin sijaitsee oikeassa takakulmassa ja sen halkaisija on Ø35 cm.

 

Pienen 45 kg: n painonsa ansiosta Runa-leivinuuni on pizzauuni, joka voidaan sijoittaa myös pienempiin puutarhoihin ja pienille terasseille tai parvekkeille.

Runa on käsintehty Sardiniassa perinteisillä menetelmillä – sen autenttisempaa ei ole! Käytämme vain parhaita materiaaleja: pizzauunissa on lasikuitueristys geelipäällysteellä, sisäpuolella ja katossa käytetään tulenkestävää laastia, jonka avulla pizzauuni kestää erittäin korkeita lämpötiloja. Materiaalien yhdistelmä tarkoittaa, että Runa pystyy saavuttamaan korkeamman lämmön kuin teräksiset pizzauunit ja leivinuunit, sekä säilyttää huomattavasti paremmin lämmön.

Materiaalin valinta myötävaikuttaa myös suhteellisen alhaiseen painoon verrattuna muihin pizzauunieihin, laadusta tinkimättä.
 
Pizzauuni tulee käyttövalmiina, se on esiasennettu ja eristetty. Saatavana mustana versiona.
 
Kotitekoinen pizza ei ole koskaan maistanut paremmalta!

 

HUOM! Kyseessä on kuuluisa italialainen Zio Ciro pizzauuni, jonka maahantuomme yksinoikeudella Sunwind-uunina Pohjoismaisille markkinoille  

 

Urnorsk grillisarja
'Urnorsk' on Sunwindin oma grillisarja, ulkotulisijat ja lisävarusteet - jotka norjalaiset ovat suunnitelleet käytettäväksi pohjoismaalaisissa olosuhteissa.
 
Urnorsk-sarjan tuotteet kestävät pohjolan säätä ja ilmastoa, ja toimivat ympäri vuoden!
 
Haluamme edistää norjalaisia ruokaperinteitä ja kaikkia herkullisia ruokia, jotka voidaan kokata grillillä.
 
Nauti vapaa-ajastasi Urnorsk-grillillä!
 

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 55,5
Syvyys (cm): 58
Leveys (cm): 58
Halkaisija Ø (cm): 39
Paino (kg): 54
Vaikutus: 6 kW maks.
Tuotemerkki: Sunwind
Videot