Artikkelinumero 545160

Mökki-/Vesilämmitin Wallas 40 EA ilman kantta

Diesel- ja kerosiinikiuas Wallas 40 EA on luotettava lämmönlähde sekä ilman että veden lämmittämiseen - vesivälitteisenä lämmönä lattioissa tai kuumavesisäiliöissä. Täydellinen paketti 175 litran säiliöllä.
2590,00
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Diesel- ja kerosiinikiuas Wallas 40 EA on luotettava lämmönlähde sekä ilman että veden lämmittämiseen - vesivälitteisenä lämmönä lattioissa tai kuumavesisäiliöissä.

Liitännällä veden lämmittämiseen vesivälitteisen lämmön muodossa lattiassa, kuumavesisäiliössä, patterissa jne.
Suosittu valinta työkasarmeissa jne.
Tuottaa kuivaa lämpöä
Turvallinen käyttää

Unohda tulitikkujen, sytytinnesteiden, kosteiden vuodevaatteiden ja huurtuneiden ikkunoiden ongelmat. Wallan matkustamon lämmitin pitää ikkunat puhtaina ja sängyt kuivina. Kun ohjaamossa on Wallas, kosteus ei ole enää ongelma. Asennus on helppoa, eikä se voisi olla helpompaa tai turvallisempaa käyttää. Nauti täysin lämmitettyyn hyttiin saapumisen eduista! Huomaa, että ohjaamon esilämmitys Wallas 40 EA:lla voi kestää jonkin verran kauemmin kuin perinteisellä Wallas-ilmalämmittimellä riippuen siitä, mihin laitteisiin olet liittänyt sen.

Wallan diesel- ja kerosiinikiuas on täysautomaattinen takka, joka voidaan liittää joko putkeen tai suoraan ulkoseinän läpi. Uuni on helppo kytkeä päälle joko virtakytkimellä, ajastimella tai sovelluksella, jos ohjaamossa on langaton nettiyhteys. Portaattomalla tehonsäätimellä tai huonetermostaatilla on helppo ylläpitää haluttua lämpötilaa. Takka palaa puhtaan sinisellä liekillä ja on suljetun palotilan ansiosta täysin savuton ja hajuton. Ulkokansi ei kuumene ja lapset voivat turvallisesti koskettaa uunin pintaa. Wallas-uunin kuiva lämpö pitää ikkunat puhtaina ja vuodevaatteet kuivina. Wallas-kiuas on erittäin edullinen lämmitysvaihtoehto. Se on helppo koota, helppokäyttöinen ja turvallinen kaikille perheenjäsenille, nuorimmasta vanhimpaan. Uuni kuluttaa kerosiinia tai dieseliä ja vaatii lisäksi 12V käyttövirran, joka voidaan ottaa esim. aurinkovoimalasta. Jos hytissä on sähköt asennettuna verkkojännitteellä 230 V, tarvitset verkkolaitteen.

Putkimiehen on liitettävä 40EA kuumavesijärjestelmään.

Veden teho: 3,2 kW
Teho ilmaan: 0,3 kW

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 73
Syvyys (cm): 31
Leveys (cm): 48
Väri: Harmaa
Paino (kg): 25
Polttoaine: Petroolia tai dieselpolttoainetta
Jännite: 12 volttia
Termostaatti: Kyllä
Kaukosäädin: Kyllä
Tuotemerkki: Wallas