Artikkelinumero 719016

Alipainekäymälä Vortex 2.0 230V ilman juoksevaa vettä

Tyhjiökäymälä Vortex on vesihuuhteleva wc, joka antaa mahdollisuuden vesikäymälän mökille, johon olet asentanut 230 voltin sähkön, ilman painevettä ja viemäröintiä. Versiossa 2.0 on korkeampi wc-istuin mukavalla istuinkorkeudella.
2 190,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Tyhjiökäymälä Vortex on vesihuuhteleva wc, joka antaa mahdollisuuden vesikäymälän mökille, johon olet asentanut 230 voltin sähkön, ilman painevettä ja viemäröintiä.

  • Lisää mukavuutta vesihuuhtelevalla wc:llä
  • Erittäin pieni vedenkulutus
  • Mukautetut hytit 230 voltin sähköllä, ilman juoksevaa vettä ja viemäriä
  • Erittäin joustava ratkaisu
  • Hajuton
  • Toimii kaikissa lämpötiloissa
  • Sovellusohjattu ohjauspaneeli

 

Saat saman mukavuuden mökillä kuin kotona vesihuuhtelevan tyhjiö-wc:n avulla. Tyhjiökäymälä Vortex on yksinkertainen, tyylikäs ja hygieeninen ratkaisu mökin wc:hen niille, jotka ovat kyllästyneet ulkokäymälän tyhjentämiseen tai huolissaan kompostoinnista.
Vortex 2.0:ssa on uusi, houkutteleva, hytteihin sovitettu wc-istuin ja täysi istuinkorkeus 45 cm.


Tämä paketti on erityisesti sovitettu hyteihin, joissa on 230 voltin sähkö ilman juoksevaa vettä. Sen mukana tulee Vortex Vacuum Elegance wc-istuin ja tehokas pumppu. Pumppu imee jätteet ulos wc-istuimesta, jauhaa jätteet ja lähettää sen tyhjiöllä jätesäiliöön. Ratkaisu edellyttää veden pääsyä wc:hen. Mukana vesipumppu wc:tä varten.

WC-istuin toimitetaan 12V käyttöjännitteellä. Pakkauksen mukana tulee muuntaja/laturi, joka muuntaa 230 V jännitteen 12 V:ksi.

 

WC:n vedenkulutus on erittäin alhainen, vain 6 dl huuhtelukertaa kohti - mikä puolestaan ​​johtaa säiliön tai erottimen harvempaan tyhjennykseen. Itse tyhjiöpumppu on piilotettu selkänojaan tuolin alle. Jos huoltotarve ilmaantuu, koko laite voidaan vaihtaa helposti.

WC-tuoli Vortex Vacuum Elegance on valmistettu posliinista ja siinä on sisäänrakennettu hiomakone ja tyhjiöpumppu. WC-istuinta ohjataan tyylikkäällä ohjauspaneelilla. Se voidaan asentaa upotettuna seinään tai mukana toimitettuun seinälaatikkoon.

 

Ohjauspaneelia ohjataan Bluetoothin kautta, eikä se vaadi kaapeleita. Voit helposti muuttaa haluamasi vesimäärän älypuhelimesi erillisellä sovelluksella. Myllykäymälää voidaan käyttää kaikenkokoisten säiliöiden kanssa.

 

Sisällys:
WC Vortex Vacuum Elegance Comfort Korkeus
Akkulaturi Victron Blue Smart 30A
Vesipumppu Seaflo 20 litraa
Seinälaatikko
Letkunkiristimet tyhjiökäymäläihin
Poistoletku tyhjiö wc 32mm per mtr.

 

Mökin täydellinen ratkaisu edellyttää joko tämän paketin yhdistämistä tiiviiseen keräyssäiliöön tai tunkeutumisjärjestelmään. Tämä riippuu siitä, mitä kuntasi vaatii. Tästä syystä on hyvä kysyä ensin kunnalta: useimmat kunnat vaativat nykyään hakemuksen. Kunta voi myös vaatia, että hankkeen kohteena oleville naapureille ilmoitetaan asiasta. Jos säiliö on tarkoitus haudata, kannattaa myös ottaa yhteyttä paikalliseen urakoitsijaan, jolla on kunnan hyväksyntä vastuuoikeuksista. Ota yhteyttä lähimpään Sunwind Hyttesenteriin saadaksesi ohjeita.

Täydellistä järjestelmää varten sinun on hankittava myös eristetty tyhjennysputki, jossa on integroitu lämmityskaapeli sulatusta tai jäätymissuojaa varten. Täällä voit valita tyhjennysputken pituuden keräyssäiliön pituuden perusteella.

 

Riippuen siitä, onko tulossa tiivis säiliö vai suodatusjärjestelmä (kunnan määräysten mukaan), valitset joko tiiviin säiliön tai suodatusjärjestelmän ratkaisun. Säiliöt voidaan sijoittaa maahan tai haudata. Säiliö voidaan sijoittaa jopa 30 metrin päähän (vaakasuunnassa) wc:stä. Pumppu voi myös työntää jätettä jopa 3 metriä ylöspäin. Ratkaisu on siksi erittäin joustava ja se on usein ainoa vaihtoehto monille vuorilla sijaitseville merihyteille, joissa ei pääse alas säiliöön.

Molempien järjestelmien käyttö edellyttää, että imuauto voi tyhjentää säiliön. Kuntasi voi antaa sinulle ohjeita mökin sijainnista.

 

Tämä on ero tiiviin säiliön ja tunkeutumisen välillä


Infiltraatio on usein suositeltavampaa, kun vesi on asennettu ja siten suurempi vedenkulutus. Täällä harmaa vesi voi nopeasti täyttää tiiviin säiliön. Erikoistapauksissa on mahdollista käyttää useita tiiviitä säiliöitä yhdessä. Myös monet kunnat haluavat nykyään tunkeutumisjärjestelmiä, koska se koostuu lietteen erottimesta ja maahan upotetuista putkista ja tyhjiöauton mukana vietävä määrä tyhjennyskertaa kohti pienenee huomattavasti.

 

Tiukka säiliö valitaan usein sinne, missä tunkeutuminen ei ole mahdollista tai johon halutaan vain kerätä mustaa vettä.

 

Tämä järjestelmä on yleinen myös veneissä, liikkuvissa kasarmeissa ja suuremmissa matkailuautoissa

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 49,5
Syvyys (cm): 55
Leveys (cm): 35
Istuimen korkeus: 45 cm
Jännite: 230 volttia
Vedenkulutus: 0,6-1,5 litraa (säädettävä)
Tuotemerkki: Sunwind
Videot