Artikkelinumero 102832

Aurinkopaneeli CSUN 410W mono black

Laadukas 410 W aurinkopaneeli. Mustalla alumiinikehyksellä. Tässä aurinkopaneelissa on 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Käytettävä yhdessä MPPT-säätimen kanssa.
199,00
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

410w 24V Csun Mono Perc aurinkopaneelilla saat energiaa koko päivän ilman kuormittamatta ympäristöä. Täydellinen aurinkopaneeli käytettäväksi sekä verkkoonkytkettävissä on-grid järjestelmissä tai verkon ulkopuolisissa off-grid järjestelmissä (vaatii MPPT aurinkopaneelisäätimen). Aurinkopaneelissa valmiiksiasennettuna MC4 liittimet 1,2m kaapeleilla helpon asennuksen varmistamiseksi.

Aurinkopaneelin mitat: 172,4cm X 113,4cm X 3,0cm

410 W Csun Mono Perc -aurinkopaneeli auttaa saamaan energiaa tukemalla ympäristön hoitoa ja vähentämällä saastuttavien kaasujen muodostumista. Paneeli on jaettu ns. half cut paneeli. Se on viimeisen sukupolven paneeli, jonka moduulin hyötysuhde on 20,4 % ja jaetun kennotekniikan edut osittaisen varjostuksen hallinnassa ja lämpötilan hajoamisen parantamisessa. CSUN on TIER 1 -luokan valmistaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus ja 9 tehdasta ympäri maailmaa. Sen vuosituotanto on yli 2 GW. Csun 400w 144 Mono perc aurinkopaneelilla on yksi markkinoiden korkeimmista hyötysuhteista.

 

Csun 410 W mono perc -aurinkopaneelissa on uusi split cell -tekniikka, joka parantaa aurinkosähköjärjestelmän suorituskykyä monin tavoin, tässä näemme tärkeimmät:

  • Lämmönvastuksen pienentäminen: Jaetun kennon käytön ansiosta paneelin läpi kiertävä virta jakautuu kahteen osaan ja lämpövastuksen aiheuttamat häviöt pienenevät. Yksinkertaisesti tällä paneelin konfiguraatiomuutoksella saamme jopa 10 watin lisäyksen perinteiseen moduuliin verrattuna.
  • Paneelin lämpötilan lasku: Split-kennoissa on parempi lämmönpoisto verrattuna perinteiseen kennoon, joten on myös pienempi mahdollisuus saada kuuma piste tulevaisuudessa. Lisäksi Perc-teknologia vähentää heijastuksen käytön ansiosta entisestään lämpötilasta aiheutuvia häviöitä.
  • Parempi suorituskyky varjoissa: Koska paneeli on jaettu kahteen ketjuun, jotka on kytketty toisiinsa rinnakkain, puolet paneelista jatkaa toimintaansa, jos meillä on osittainen varjostus, joten vähennämme häviöitä huomattavasti.
  • MBB-tekniikka: Sen kennojen monikiskokiskon etuna on se, että se pienentää sähköistä vastusta rajoittamalla johtimien sähkövirransiirron välistä etäisyyttä. Vahvistus on 5 - 10 wattia aurinkopaneelia kohden, ja mahdollisuudet saada vikoja, kuten "mikrohalkeamia", pienenevät merkittävästi.
Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 172,4
Syvyys (cm): 3
Leveys (cm): 113,4
Paino (kg): 20,5
Väri: Kokomusta
Tehotoleranssi: +/- 3%
Sisältää kaapelin: Kyllä
Kaapelin pituus: 1,8 metriä MC4:lla
Kennotyyppi: Yksikiteinen
Takuu: 25 vuoden suoritustakuu
Nimellisjännite: 24V
Teho: 410 wattia