Artikkelinumero 103643

Akkulaturi Victron Blue Smart IP67 12/25 (1)

Blue Smart IP67 Laturi vesitiivis on uusi ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää Bluetooth-yhteyden. Blue Power IP67 Laturi vesitiivis voidaan käyttää työpajojen ja ajoneuvojen (kuten klassikkomallien) yhteydessä, moottoripyörissä, veneissä ja asuntovaunuissa.
236,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Bluetooth Smart -ominaisuus
Blue Smart IP67 Charger on langaton ratkaisu jännitteen ja virran valvontaan, asetusten muuttamiseen ja laturin päivittämiseen uusien ominaisuuksien tullessa saataville. Bluetoothin avulla IP67-laturin toiminnallisuutta tehostetaan ja se on samankaltainen kuin IP22- ja IP65-latureidemme toiminnallisuus.
Täysin kapseloitu: vedenpitävä, iskunkestävä ja sytytysturvallinen
Vesi, öljy tai lika eivät vahingoita Blue Smart IP67 Chargeria. Kotelon valmistuksessa käytetään valualumiinia ja elektroniikka on muovattu hartsissa.
Kaikkien aikojen suurin hyötysuhde!
Asettaen uuden teollisuusstandardin: yli 92 % hyötysuhteella nämä laturit tuottavat kolme tai neljä kertaa vähemmän lämpöä. Ja kun akku on täysin ladattu, virrankulutus laskee alle yhteen wattiin, mikä on viisi kymmenen kertaa parempi kuin teollisuusstandardi.
Mukautuva 5-vaiheinen latausalgoritmi: bulkki – absorptio – uudelleenkunto – kellunta – säilytys
Blue Smart Chargerissa on mikroprosessoriohjattu "mukautuva" akunhallinta. "Mukautuva" ominaisuus optimoi automaattisesti latausprosessin suhteessa siihen, miten akkua käytetään.
Säilytystila: vähemmän huoltoa ja vanhenemista, kun akkua ei käytetä
Säilytystila aktivoituu aina, kun akkua ei ole purettu 24 tunnin aikana. Säilytystilassa kelluntajännite pienenee 2,2 V/solu (12 V akulle 13,2 V), mikä minimoi kaasutusta ja positiivisten levyjen korroosiota. Kerran viikossa jännitettä nostetaan takaisin absorptiotasolle akun "tasapainottamiseksi". Tämä ominaisuus estää elektrolyytin kerrostumista ja sulfatoitumista, jotka ovat merkittäviä syitä aikaiselle akun vaurioitumiselle.
Lataa myös Li-ion-akut
Li-ion-akut ladataan yksinkertaisella bulkki – absorptio – kellunta-algoritmilla.
Täysin tyhjentyneen akun palautustoiminto
Käynnistää latauksen, vaikka akku olisi tyhjennyt nollaan volttiin. Yhdistyy u

udelleen täysin tyhjentyneeseen Li-ion-akkoon, jossa on sisäinen katkaisutoiminto.

Suojattu ylikuumenemiselta
Voidaan käyttää kuumassa ympäristössä, kuten konehuoneessa. Lähtövirta vähenee lämpötilan noustessa 60 °C:een asti, mutta laturi ei vikaannu.

Kaksi LEDiä tilan ilmaisemiseksi
Keltainen LED: bulk-lataus (nopea vilkkuminen), absorptio (hidas vilkkuminen), kellunta (pysyvä valo), säilytys (pois päältä)
Vihreä LED: virta päällä