Artikkelinumero 191952

Akkulaturi Victron Blue Smart IP65 12/7 (1)

Blue Smart IP65 Laturi 12V/7A on uusi ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää Bluetooth-yhteyden. Blue Smart IP65 Laturia voidaan käyttää työpajojen ja ajoneuvojen (kuten klassikkomallien) yhteydessä, moottoripyörissä, veneissä ja asuntovaunuissa.
148,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Valmistajan tuotekoodi: BPC120731064

 • Vesitiivis, pölytiivis ja kemikaaleja kestävä
 • Älykäs seitsemän vaiheen latausalgoritmi
 • Täysin tyhjentyneiden "kuolleiden" akkujen palautus
 • Automaattinen virtalähteen toiminto
 • Erinomainen kylmäsuorituskyky: jopa -30 °C asti
 • Useita muita akun eliniän pidentämiseen liittyviä ominaisuuksia
 • Pieniteho-tila pienten akkujen lataamiseen
 • Li-ion-akku-tila Aseta ja määritä, lue jännite ja virta
 • Bluetooth Smart -tekniikalla varustettu erittäin tehokas "vihreä" akkulaturi

Jopa 95 % hyötysuhteella nämä laturit tuottavat jopa neljä kertaa vähemmän lämpöä verrattuna teollisuusstandardiin. Ja kun akku on täysin ladattu, virrankulutus laskee 0,5 wattiin, mikä on viisi kymmenen kertaa parempi kuin teollisuusstandardi.

Kestävä, turvallinen ja äänetön

 • Pieni lämpöstressi elektronisilla komponenteilla.
 • Suojaus pölyn, veden ja kemikaalien tunkeutumista vastaan.
 • Ylikuumenemissuojaus: lähtövirta vähenee lämpötilan noustessa 60 °C:seen asti, mutta laturi ei vikaannu.
 • Laturit ovat täysin äänettömiä: ei jäähdytyspuhallinta eikä muita liikkuvia osia.

Uudelleenkunto Lyijyhappoakku, joka on saanut riittämättömän latauksen tai on jäänyt purkautuneeksi päiviksi tai viikoiksi, heikkenee sulfatoitumisen vuoksi. Jos on ajoissa liikkeellä, sulfatoituminen voidaan joskus osittain kääntää lataamalla akku matalalla virralla korkeampaan jännitteeseen.

Täysin tyhjentyneiden akkujen palautustoiminto Useimmat kääntöpolaroidut suojatut laturit eivät tunnista eivätkä siksi lataa akkua, joka on purettu nollaan tai lähes nollaan volttiin. Blue Smart IP65 Charger sen sijaan yrittää ladata täysin tyhjentyneen akun matalalla virralla ja jatkaa normaalia latausta, kun riittävä jännite kehittyy akun navoille.

VictronConnect-sovellus Aseta, lue ja määritä Blue Smart IP65 Charger älypuhelimesi kautta VictronConnect-sovelluksella. Voit näyttää laturisi ja akkusi tilan ja jopa ohjata laturin toimintoja VictronConnect-sovelluksen avulla. Näytölläsi jännitteen ja virran lukemat ovat oletuksena saatavilla.

Lataustilan mukautus Jopa alempi kelluntavirtajännite absorptiojakson jälkeen aiheuttaa levyjen korroosiota. On siksi olennaista alentaa latausjännitettä vieläkin enemmän, kun akku pysyy kytkettynä laturiin yli 48 tunnin ajan.

Lämpötilakompensoitu lataus Lyijyhappoakun optimaalinen latausjännite vaihtelee kääntäen lämpötilan kanssa. Blue Smart IP65 Charger mittaa ympäristön lämpötilaa testivaiheessa ja kompensoi lämpötilaa latausprosessin aikana. Lämpötila mitataan uudelleen, kun laturi on pienitehoisessa tilassa kellunnan tai säilytyksen aikana. Erityisiä asetuksia kylmää tai kuumaa ympäristöä varten ei siten tarvita.

Li-ion-akku-tila Blue Smart IP65 Charger käyttää tiettyä latausalgoritmia Li-ion (LiFePO₄) -akuille automaattisen Li-ion-alijännitesuojan nollauksella.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 4,7
Syvyys (cm): 19
Paino (kg): 0,9
Nimellisjännite: 12V
Latauspaikkojen lkm: 1
Bluetooth: Kyllä
Virtalähdetila: Kyllä
Ohjelmoitava: Kyllä
Videot

Victron laturin moninaiset käyttökohteet

Victron akkulaturin käyttö virtalähteenä (eng)