Artikkelinumero 191960

Akkulaturi Victron Blue Smart IP22 12/15 (1)

Blue Smart IP22 Charger Laturi on uusi ammattikäyttöön suunniteltu laturi joka sisältää Bluetooth-yhteyden. Blue Smart IP22 Charger Laturia voidaan käyttää työpajojen ja ajoneuvojen (kuten klassikkomallien) yhteydessä, moottoripyörissä, veneissä ja asuntovaunuissa. Akkupankki 12V ja laturi 15A. Yksi ulostulo.
167,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

• erityisesti aurinkoenergiakkujen lataamiseen 
• Voidaan käyttää myös virtalähteenä 
• Akun valitsin
• Tietoja voidaan tarkastella ja ohjata langattomasti älypuhemella (BT) 

Tämä on tehokkain laturi, jonka Victron on koskaan tehnyt. Jopa 94% hyötysuhde tuottaa jopa neljä kertaa vähemmän lämpöä verrattuna alan standardiin. Kun akku on ladattu täyteen, virrankulutus pienenee 0,5 wattiin. Laturilla voidaan myös ladata litium-akkuja. Kotelo IP 22.

Bluetooth Smart

Langaton ratkaisu jännitteen ja virran valvontaan, asetusten muuttamiseen ja laturin päivittämiseen uusien ominaisuuksien tullessa saataville.

Korkea hyötysuhde

Näillä latureilla on jopa 94 % hyötysuhde, mikä tarkoittaa neljän kerran vähemmän lämmöntuottoa verrattuna teollisuusstandardiin.

Ja kun akku on täysin ladattu, virrankulutus laskee 0,5 wattiin, mikä on viisi kymmenen kertaa parempi kuin teollisuusstandardi.

Mukautuva 6-vaiheinen latausalgoritmi: testi - bulkki - absorptio - uudelleenkunto - kellunta - säilytys

Blue Smart Charger sisältää mikroprosessoriohjatun "mukautuvan" akunhallinnan. Mukautuva ominaisuus optimoi automaattisesti latausprosessin suhteessa siihen, miten akkua käytetään.

Täysin ohjelmoitava latausalgoritmi

luetooth-sovelluksella voidaan ohjelmoida absorptio-, kellunta- ja säilytysjännitteet sekä uudelleenkuntoasetus ja lämpötilakorvausarvo. Käyttämällä asiantuntijatilaa sovellus mahdollistaa lähes kaikkien latausalgoritmin käyttämien parametrien ja aikarajojen muuttamisen.

Säilytystila: vähemmän huoltoa ja vanhenemista, kun akkua ei käytetä Säilytystila aktivoituu aina, kun akkua ei ole purettu 24 tuntiin. Säilytystilassa kelluntajännite pienenee 2,2 V/solu (12 V akulle 13,2 V), mikä minimoi kaasutusta ja positiivisten levyjen korroosiota. Kerran viikossa jännitettä nostetaan takaisin absorptiotasolle akun "tasapainottamiseksi". Tämä estää elektrolyytin kerrostumista ja sulfatoitumista, jotka ovat suuria syitä varhaiselle akun vaurioitumiselle.

Lataa myös Li-ion-akut Li-ion-akut ladataan yksinkertaisella bulkki - absorptio - kellunta-algoritmilla.

Täysin tyhjentyneen akun palautustoiminto Käynnistää latauksen, vaikka akku olisi tyhjentynyt nollaan volttiin. Yhdistyy uudelleen täysin tyhjentyneeseen Li-ion-akkuun, jossa on sisäinen katkaisutoiminto.

YÖ- ja Matala-asetus Kun ollaan YÖ- tai Matala-tilassa, lähtövirta vähenee enintään 50 % nimellisvirrasta, ja laturi on täysin äänetön. YÖ-tila päättyy automaattisesti 8 tunnin kuluttua. Matala-tila voidaan päättää manuaalisesti.

Suojattu ylikuumenemiselta Lähtövirta vähenee lämpötilan noustessa 50 °C:seen asti, mutta Blue Smart Charger ei vikaannu.

Yksitoista LEDiä tilan ilmaisemiseksi Latausalgoritmi: TESTI / BULK / ABSORPTIO / UUDELLEENKUNTO / KELLUNTA / SÄILYTYS / VALMIS. MODE-painike asetukseen: TAVALLINEN (14,4 V) / KORKEA (14,7 V) / UUDELLEENKUNTO / LI-ION.

Neljänkymmenen latausjakson historia Historianäytöllä näkyy laturin käyttöhistoriatiedot sen elinkaaren ajalta ja yksityiskohtaiset tilastot viimeisistä 40 latausjaksosta.

VE.Smart-verkostoituminen VE.Smart Network on langaton laite laitteelta (D2D) -viestintäverkosto Victron-tuotteiden välillä Bluetooth Smartin avulla.

Valinnainen akun jännite- ja lämpötilakorvaus sekä virtatunnistus VE.Smart Network avaa mahdollisuuden optimoida latausprosessi: Smart Battery Sense, Smart Battery Monitor tai SmartShunt voidaan käyttää viestimään akun jännitteestä ja lämpötilasta yhteen tai useampaan akkulaturiin. Smart Battery Monitor tai SmartShunt viestittää myös akun virrasta.

Synkronoitu rinnakkainen lataus Synkronoi jopa kymmenen akkulaturia VE.Smart-verkostossa lataamaan akkua ikään kuin ne olisivat yksi suuri laturi. Laturit synkronoivat latausalgoritminsa keskenään ja vaihtavat samanaikaisesti lataustilasta toiseen, esimerkiksi bulkista absorptioon.

Synkronoitu rinnakkainen lataus tarjoaa useita mielenkiintoisia etuja:

  • Varmuuskopio: jos yksi laturi pysähtyy mistä tahansa syystä, muut laturit jatkavat toimintaansa.
  • Joustavuus: lisää laturi verkostoon tarvittaessa lisää virtaa.
  • Kustannukset: useat matalan tehon laturit maksavat yleensä vähemmän kuin yksi suuritehoinen laturi.
  • Asennus: useiden matalan tehon latureiden asentaminen saattaa olla helpompaa ahtaaseen tilaan.
Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 23,5
Syvyys (cm): 6,5
Paino (kg): 1,3
Nimellisjännite: 12V
Latauspaikkojen lkm: 1
Bluetooth: Kyllä
Virtalähdetila: Kyllä
Ohjelmoitava: Kyllä