Tee asuntoauto- tai vaunulomastasi entistä nautittavampi näiden tuotteiden avulla

2 elokuuta 2018

Kun lomasta halutaan nauttia tien päällä ja matkaa taitettaessa on hyvä varautua asianmukaisesti. Olemme keränneet tähän artikkeliin tuotteita, jotka auttavat sinua nauttimaan asuntoauto- tai asuntovaunulomastasi aiempaa enemmän.

On vain harvoja lomavaihtoehtoja, jotka voivat kilpailla nautittavuudessaan kesälomaan, joka on vietetty retkeillen asuntoautolla tai asuntovaunun kanssa. Me Sunwindilla haluamme parantaa lomasi mukavuutta entisestään ja olemme siksi keränneet tähän joukon tuotteita, jotka auttavat sinua nauttimaan lomastasi enemmän...

Nauti aamukahvistasi tämän kahvinkeittimen avulla myös leiriytyessäsi
Harva asia tuntuu niin miellyttävältä kuin tuoreen vastakeitetyn kahvin tuoksu aikaisena kesäaamuna! Monille aamu ei edes voi alkaa ilman sitä päivän ensimmäistä kahvikuppia - ja kaikkein parhaalta maistuu tyypillisesti pannukahvi.

Tämän kahvinkeittimen avulla voit keittää jopa 12 kuppia kahvia - tai vaikka 12 kuppia teetä jos niin haluat. Annostele kahvi tai tee uudelleenkäytettävään suodattimeen, täytä sopivalla määrällä vettä ja aseta kahvinkeitin kaasukäyttöisen lieden päälle.
 Vihje: Samalla voit hankkia tämän vohveliraudan kaasulieteen ja nauttia todella ylellisen aamiaisen!

Grillijuhlia läpi kesän
Kesä ei ole kesä ilman grilliruokaa. Ja grillauksesta pitää voida toki nauttia myös retkeilymatkoilla. Toronto on käytännöllinen grilli, jonka kätevä koko tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon retkille.
 

 
Grilli on todella tehokas ja sen voi asettaa telineen päälle tai pöydän päälle. Sivutasot on helppo irrottaa mikä tekee grillistä entistä kompaktimman. Kerää sukulaiset ja ystävät koko illan grillijuhlaan ja nauti kesästä!

Nauti 230V AC sähköstä ilman sähköverkkoa
Oletko löytänyt sen täydellisen leiriytymispaikan, jota et välttämättä halua jakaa kenenkään muun kanssa? Älä anna 230 VAC sähköverkon puutteen häiritä suunnitelmiasi tai hankaloittaa lomanviettoasi. Valitse ympäristöystävällinen tapa tuottaa sähköä asentamalla sopivan tehoinen aurinkopaneelijärjestelmä asuntoautoosi tai asuntovaunuusi.

Vihje: Vaihda kaikki valaisimien polttimot 12 V LED-polttimoihin! Jos kaipaa lämmintä valkoista valoa tämä LED-polttimo on juuri oikea vaihtoehto.
 
Tarkista kaasun määrä
Kaasun loppuminen leiriytyessä on todella ärsyttävää ja pakottaa keskeyttämään mukavasti sujuvan loman kaasupullon vaihtamiseksi täyteen. Kahdella 11 kg:n nestekaasupullolla varustetuissa asuntoautoissa tai asuntovaunuissa kaasun loppuminen voi olla harvinaisempaa mutta sitä tapahtuu silti liian usein liian monelle. Joskus voi olla myös vaikeaa löytää paikka jossa on tarjolla kaasupulloja.

Tarjolla on kuitenkin tuote, jonka avulla tiedät täsmälleen jäljellä olevan kaasun määrän ja voit suunnitella täydennyskäynnit sivistyksen pariin ennakoidummin. Kaasupullovahti mittaa kaasupullossa olevan nestekaasun määrän elektronisesti ja voit tarkistaa kaasun määrän matkapuhelimessa olevan sovelluksen avulla helposti ja kätevästi. Jos et halua käyttää matkapuhelintasi lomallasi voit tarkistaa kaasun määrän myös manuaalisesti erityisestä ilmaisimesta.

Lisätietoja kaasuvahdista täältä!

Turvallisuus ensin!
Jos asuntoautossasi tai asuntovaunussasi on käytössä kaasukäyttöisiä laitteita ja kaasujärjestelmä, on suositeltavaa käyttää kaasuhälytintä sekä CO-hälytintä, jotka varoittavat ajoissa mahdollisista ongelmista. Kaasuhälytin tunnistaa kaasuvuodot ja CO-hälytin mahdolliset tulipalon alut. Perinteisesti kaasuhälytin asennetaan matalalle, koska nestekaasu on ilmaa painavampaa ja painuu alas, kun taas CO-kaasut nousevat ilmaa kevyempinä ylös jolloin CO-hälytin tulee asentaa ylös.

Pieniin tiloihin soveltuu erinomaisesti tämä kaasuhälytin. Se tunnistaa nimittäin sekä nestekaasun että CO-kaasun. Sängyn tasolle asennettuna se varoittaa sinua molemmista!
 
Tutustu kaikkiin kaasu- ja CO-hälyttimiin täältä!

Hyvä ja raitis sisäilma
Ruoankäry, kosteus, kuumuus jne. asuntoautossa tai asuntovaunussa tekee lomasta epämiellyttävän. Tärkeää on taata hyvä sisäilma kaikissa olosuhteissa. Aurinkopaneelin avulla toimiva ilmanvaihtoventtiili tehostaa ilman vaihtumista ja tuulettumista ja tekee asumisolosuhteista huomattavasti miellyttävämmät ja vieläpä ympäristöystävällisellä tavalla!

Caravent Solar on kompakti ja elegantti ratkaisu, joka sopii mitoiltaan hyvin tunnettuihin ja laajasti käytössä oleviin Electrolux-venttiileihin.

Lisätietoja hiljaisesta Caravent-tuulettimesta täältä!

Lämpöä ja tunnelmaa sivutelttaan
Suurimmassa osassa Skandinaviaa kesät ovat tunnetusti lyhyitä ja illat sekä yöt ajoittain jopa kylmiä. Asuntoauton tai asuntovaunun yhteydessä käytettävien sivutelttojen ja telttakatoksien tarjoamat lisäneliöt jäävät tällöin helposti hyödyntämättä. Mutta tähänkin löytyy ratkaisu, joka tekee lomasta nautittavamman.

Jos kesäloman lämpötilat uhkaavat pudota liian alas, lisälämmitin tuo ratkaisun asumismukavuuden säilyttämiseen. Varustamalla sivuteltan kaasukäyttöisellä sopivan tehoisella lämmittimellä tuo nautittavuutta retkeilyyn olipa sää mikä tahansa.