14 upeaa joululahjaideaa

17 marraskuuta 2023

14 upeaa joululahjaideaa!

Joulu on ilon ja läheisten kera vietettyjen hetkien aikaa. Mikä olisikaan parempi kuin antaa lahjoja, jotka tuovat iloa ja ratkaisevat arkipäivän pieniä haasteita? Sunwind on koostanut listan 14 upeasta joululahjaideasta, jotka tarjoavat käytännöllisiä ratkaisuja mökki- ja vapaa-ajanharrastajille. Olipa lahjan saaja sitten mies, nainen, äiti, isä, mummo, pappa tai jopa se, jolla on jo kaikkea, niin nämä tuotteet ovat takuuvarma hitti joulukuusen alla!

1. Ulkopata - yhteistä aikaa

Anna ulkopata perheelle, jolla on jo kaikkea, jotta he voivat luoda unohtumattomia muistoja elävän tulen ympärillä. Ulkopata ei ole vain lämmönlähde – sen tarjoaa  yhdessäoloa, mukavuutta ja kulinaarisia seikkailuja avoimen taivaan alla. Sunwindin ulkopatojen avulla perhe voi nauttia liekkien lämmöstä ja jakaa sen ympärillä tarinoita, soittaa kitaraa tai vain rentoutua yhdessä. Ulkopadan tarjoaman lämpimän tunnelman lisäksi se mahdollistaa myös ruoanlaiton ulkona vuoden ympäri.

DSC_0682.jpeg

Ulkopata Embla

2. Ulkopadan tarvikkeet - herkullista ruokaa taivaan alla

Sunwind popcorn gryte-redigert.jpgValmista herkullisa popcorneja Sunwindin popcornpannulla tai herkullisia vohveleita vohvelipannu Bakelsin avulla tai paista lettuja paistinpannu Pannekakalla. Voileipärauta Niste antaa mahdollisuuden valmistaa herkullisia voileipiä, kun taas munkkirauta Gropa vastaa maukkaista munkkeista. Paistoastia Fres ja paistinpannu Svela mahdollistavat monenlaisten ruokien valmistamisen avotulen äärellä tai ehkäpä sydämellisen pataruuan valmistamisen valurautapata Kokegrytassa. Lopuksi perhe voi päättää ateriansa höyryävällä kupillisella kahvia kahvipannu Kaffelarsista. Tällä monipuolisella varustuksella ulkopadasta tulee paitsi viihtyisän oleskelun paikka, niin myös ulkokeittiö, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia herkullisiin ruokiin.

3. Akkukäyttöinen radio DAB/DAB+/FM - musiikkia missä tahansa

_DSC2861.jpgAnna hänelle lahjaksi musiikkia, missä tahansa hän menee. Akkukäyttöinen radio tarjoaa hyvän äänen ja on täydellinen mökille, retkelle, veneeseen tai matkailuautoon. Tuki DAB:lle, DAB+:lle ja FM:lle mahdollistaa laajan valikoiman radiokanavia, joten perhe voi nauttia suosikkimusiikistaan missä tahansa.

 

4. Liekkilamppu Dancing Queen - tunnelmaa liekeillä ja musiikilla

_DSC2859.jpg

Dancing Queen on tyylikäs liekkilamppu Bluetooth-yhteydellä ja kaiuttimella. Lampun avulla voi luoda tunnelmaa liekkivaloilla ja kuunnella samalla suosikkimusiikkia. Lampusta saatavilla kaksi erikoikoista mallia.

 

 

5. Miniuuni Olivia - monipuolinen valurautapata kokkaamiseen missä tahansa

Fritidsovn Olivia.jpgTämä käytännöllinen valurautapata menee paljon pidemmälle kuin tavallinen pata. Se nimittäin toimii uunina, jota voi käyttää kaasulieden tai sähkölevyn päällä. Tämä toiminnallisuus tekee Oliviasta täydellisen monenlaisille ulkoilma-aktiviteeteille, olipa kyseessä sitten mökki, vene, asuntovaunu tai retki. Olivia-valurautapata takaa tasaisen lämmön mahdollistaen herkullisten aterioiden valmistamisen missä tahansa. Se on kannettava ja tekee siitä korvaamattoman kumppanin niille, jotka rakastavat ulkoilmaelämyksiä.

6. Litium Power Pack, kannettava virtalähde moniin käyttötarkoituksiin - luotettava virtalähde liikkeellä ollessa

Bilde fra finland-redigert.jpgLitium Power Pack on tehokas monitoimivirtalähde 100 Wh. Tavallisen 230 voltin, 12 voltin ja USB 5 voltin pistorasioilla tämä kannettava laite tarjoaa luotettavan virran missä tahansa. Ihanteellinen telttaretkelle ylimääräisenä virtalähteenä, se varmistaa, että laitteet kuten puhelin, kamera jne. pysyvät ladattuina missä tahansa seikkailussa.

 

7. Aurinkopaneeli Mini USB - kannettava virtalähde retkellä

Anna lahjaksi laite, joka pitää puhelimen, kameran jne., ladattuina missä tahansa. Aurinkopaneeli Mini USB-porteilla on ihanteellinen telttaretkille ja se tarjoaa luotettavan virtalähteen matkalla.

Telttur_Mattisplassen (76)-liggende-lav.jpgAurinkopaneeli Mini USB

8. Keitin Camp kaasupulloon, 2,9 kW - kevyt ratkaisu ulkokokkailuun

Kokeapparat.jpgSeikkailunhaluisille, jotka rakastavat ulkoilmaelämää, metsästystä tai kalastusta. Camp on erittäin kevyt ja se on helppo kiinnittää suoraan kaasupulloon. Se on luotettava lämmönlähde kulinaarisille kokemuksille avoimessa taivaassa. Sitä on helppo käyttää - kaasusäiliö kiinnitetään keittimeen kierreliittimellä.

 

9. Keitin Kombi kaasupulloon 2 kW - tehokasta kokkailua säällä kuin säällä

Kombi on kompakti ja tehokas kaasukeitin. Se sopii erityisen hyvin ulkoiluun, metsästykseen ja kalastukseen. Tämä tehokas laite toimii paremmin talvella kuin laitteet, jotka sijoitetaan pullon päälle, ja tarjoaa luotettavan ruoanlaittomahdollisuuden säästä riippumatta.

Popkorngryte Sprettkønndigel - Sunwind gassboks - kokeapparat Kombi (2)-redigert.jpg

Keitin Kombi kaasupulloon

10. Kattilasetti Cook - monipuolinen kattilasetti ruoanlaittoon ulkona

Cook on kätevä kattilasetti, joka tekee ulkoilmassa ruoanlaitosta helppoa. Setti sisältää 2 litran kattilan, pannun, joka toimii myös kantena, ja kahvipannun. Kattilasetti Cook on kevyt ja kompakti ja se on täydellinen kumppani herkullisten aterioiden valmistamiseen retkellä.

 

_DSC2888.jpg

Kattilasetti Cook

11. Home Away kahvinkeitin kaasuliedelle

_DSC3275.jpgHerkullisen kahvikupillisen nauttiminen ei tarvitse rajoittua ainoastaan kotikeittiöön. Home Away -kahvinkeittimellä kaasuliedelle rakkaimpasi voivat nyt valmistaa kahvia mökillä, telttaretkellä, rannalla tai puutarhassa grillatessaan. Tämä kompakti keitin antaa kahvinystäville vapauden nauttia suosikkijuomaansa missä tahansa he seikkailevatkin.

 

12. Kahvipannu Odd, 7 litraa

_DSC2874.jpgKahvipannu Odd on ihanteellinen lahja sähköttömälle mökille. Odd on iso ja tilava 7 litran kahvipannu. Se sopii hyvin myös mökillä veden lämmittämiseen. 

 

 

13. Leivänpaahdin kaasupolttimolle

_DSC3068_lav.jpgNauti herkullisista paahtoleivistä, jopa sähköttömällä mökillä. Taitettava kaasuliedelle tarkoitettuun leivänpaahtimeen mahtuu neljään leipää samanaikaisesti, joten voit aloittaa päiväsi herkullisella aamiaisella missä tahansa oletkin.

 

14. Lamppuöljysoihtu Helene - tyylikäs valaistus ulkona

Lamppuöljysoihtu Helene on kirjaimellisesti loistava lisä ulkovalaistukseen. Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetun ja elegantin muotoilun ansiosta se tarjoaa paitsi miellyttävän hehkun myös tyylikkään ilmapiirin jokaiseen ulkona vietettyyn hetkeen.

 

IMG_3616-redigert.jpg

Lamppuöljysoihtu Helene

Nämä Sunwind-lahjat eivät ole vain kauniita katsella, vaan tarjoavat myös käytännöllisiä ratkaisuja jokaiselle mökki- ja vapaa-ajan harrastajalle. Hemmottele läheisiäsi lahjoilla, jotka ratkaisevat pieniä haasteita ja tekevät mökki- ja vapaa-ajan seikkailuista vieläkin ikimuistoisempia tänä jouluna.