Tehopakkaus toimii niin hyvin ohjaamossa!

11 toukokuuta 2021

Millaista on matkustamossa, jossa on vain aurinkovoimaa? "Aurinkovoimalla toimiva mökkimme toimii loistavasti, ainoa käyttökustannus, joka meillä on nyt, on vakuutus!" sanovat Maria ja Lars-Erik.


Kun Maria Louise ja Lars Erik Larsson rakensivat uuden mökin Hälsinglandin pohjoisosaan Ruotsiin, he halusivat aluksi liittää verkkosähkön. Sähköverkkoon liittymisen hinnaksi osoittautui neljännesmiljoona kruunua. Se oli kustannus, jota pariskunta ei pitänyt oikeutettuna, ja he alkoivat etsiä vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Valitse virtalähteeksi Sunwindin virtalähde
"Olemme erittäin tyytyväisiä. Meillä on 230 volttia koko olohuoneessa, aivan kuten kotonakin", Lars-Erik kertoo.

"Se toimii aivan loistavasti ja aurinkopaneelit antavat virtaa jääkaappiin, pakastimeen, mikroaaltouuniin, kahvinkeittimeen, pölynimuriin, televisioon ja paljon muuta. Meillä on myös kaasutakka, kaasuvesivaraaja ja kaasukäyttöinen wc. Joten emme menetä mitään, täällä kaikki tarpeet on katettu. Ja käyttökustannukset ovat pääosin nolla. Ainoa kustannus, joka meillä on nyt, on vakuutus ja muutama kaasupullo vuodessa", he sanovat.

Sunwind ehdotti virtalähdettä
"En tiennyt aurinkokennoista juuri mitään, mutta löysin Sunwindin aurinkokennopaketin verkosta", Lars-Erik jatkaa.

"Otin yhteyttä Sunwindin energia-asiantuntijaan, joka oli erittäin perehtynyt vaihtoehtoisiin energiaratkaisuihin ja suositteli heti ratkaisua koko matkustamoon. Päätimme 2000 watin tehopaketin ja lisäsimme ylimääräisen aurinkopaneelin varmistaaksemme parhaan mahdollisen kapasiteetin myös auringon ollessa heikoimmillaan. Tosiasia on, että vaikka sää olisi hieman pilvinen, se toimii ilman mitään lisäravinteita. Aurinkopaneelit tuottavat aina enemmän kuin tarvitsemme."