Artikkelinumero 471235

Ecoflow Smart Gas Generator

EcoFlow Smart Generator on älykäs polttomoottorigeneraattori eli tuttavallisemmin aggregaatti, joka syöttää tavallisille sähkölaitteille sopivaa puhdasta vaihtovirtaa tavallisten seinäpistokkeiden tapaan.
1599,00
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Polttomoottorigeneraattori väliaikaisen sähköntuotannon turvaamiseen

EcoFlow Smart Generator on älykäs polttomoottorigeneraattori eli tuttavallisemmin aggregaatti, joka syöttää tavallisille sähkölaitteille sopivaa puhdasta vaihtovirtaa tavallisten seinäpistokkeiden tapaan. Poikkeuksellisen älykäs ja monipuolinen invertterilaite osaa säätää käyntikierroksiaan tarvittavan tehonkulutuksen mukaan, joten se kuluttaa polttoainetta erittäin vähän ja on myös vähäpäästöinen.

EcoFlow Smart Generator tarjoaa virtaa 1 800 watin jatkuvalla sähkönsyötöllä. Sen polttoainesäiliöön mahtuu neljä litraa tavallista lyijytöntä 95E-bensiiniä. Yhdellä tankillisella voi syöttää enimmäiskuormalla sähköä jopa 3,5 tuntia kerrallaan. Aggregaatissa on yksi tavallinen suomalainen pistorasia, josta virtaa voi jakaa tavallisilla sähköjohdoilla haluamallaan tavalla.

Laitteen erillinen XT150-tasavirtaliitäntä lataa nopeasti akkukäyttöisiä EcoFlow Delta Max- ja EcoFlow Delta Pro -latausasemia 5 400 wattitunnin verran yhdellä tankillisella. Latausasemalla voi puolestaan syöttää virtaa muille sähkölaitteille lähes äänettömästi ja saasteettomammin kuin aggregaatilla. Näin pienemmät sähkölaitteet voivat toimia pitkään ilman verkkovirtaa ja pienlaitteiden omat akut latautuvat nopeasti. Latausasemissa on myös useita erilaisia virtaliitäntöjä monenlaisille laitteille.

EcoFlow Smart Generatorin saa käyntiin monella eri tavalla ja se on muutenkin todella helppokäyttöinen. Omalla sähkökäynnistysmoottorillaan aggregaatti käynnistyy nappia painamalla, puhelinsovelluksella tai EcoFlow-latausaseman käynnistämänä. EcoFlow Delta Max- ja EcoFlow Delta Pro -latausasemat voivat käynnistää aggregaatin automaattisesti, kun niiden akkujen varaus alittaa määritellyn vähimmäisarvon. Ne myös sammuttavat aggregaatin automaattisesti akun täytyttyä, jolloin käyttö on mahdollisimman tehokasta ja vähäpäästöistä.

Siistin ja käytännöllisen EcoFlow Smart Generatorin kaikkia ominaisuuksia on helppo seurata ja ohjata joko etupaneelin näytöllä ja näppäimillä tai ilmaisella puhelinsovelluksella. Laite ja sovellus varoittavat esimerkiksi polttoaineen loppumisesta ja näyttävät tietoja virrankulutuksesta. Sovelluksella voi myös käynnistää ja sammuttaa aggregaatin etäältä. Laitetta voi käyttää myös täysin manuaalisesti perinteisen aggregaatin tavoin ja siinä on myös vetonaru käsin käynnistämistä varten.

EcoFlow Smart Generator on myös erittäin turvallinen. Siinä on muun muassa häkävaroitin ja automaattinen sammutus. Laitteen kotelointi on tyyliltään samanlainen EcoFlow-latausasemien kanssa, joten se sopii hyvin näiden kumppaniksi. Laitetta on helppo siirtää paikasta toiseen 28,5 kilogramman painon ja kantokahvojensa ansiosta.

 
Tekniset tiedot
Tuoteryhmä: 85
Leveys (cm): 0
Korkeus (cm): 0
Pituus (cm): 0