Artikkelinumero 420370

Ulkopatapaketti Embla

Täydellinen ulkopatapaketti suositulla Emblalla ja lisätarvikkeilla! Paketti sisältää; Embla ulkopadan, paistinpannun, vohveliraudan ja kahvipannun. Kaikki mitä tarvitset viettääksesi aikaa perheen kanssa ulkopadan äärellä!
259,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Ulkopata Embla roikkuu maanpinnan yläpuolella, kolmella vahvalla jalallaan. Tämä tekee siitä erittäin turvallisen. Vankka pannu on valmistettu kestävästä valuraudasta. Käytä ulkopataa viihtyisänä lämmönlähteenä, tai ruuanlaitossa. Grillin arina voidaan nostaa ja laskea (kolme eri tasoa) ja näin voidaan lämpötilaa säädellä tarpeen mukaan. Kipinäsuoja estää kipinöiden lentämisen ympäristöön.

Vie ruoanlaitto ulos ja nauti ulkoilusta perheen kanssa pakkauksen mukana tulevilla tarvikkeilla! Paistinpannu Pannekaka on valmistettu kiinteästä valuraudasta, ja siinä on erikoispitkä puinen kahva käytettäväksi avotulella tai ulkopadan kanssa. Vohvelirauta Bakel on valmistettu kiinteästä valuraudasta ja säilyttävät lämpöä pitkään, vohveliraudassa on erikoispitkä teräs- ja puinen kahva, joka on täydellinen käytettäväksi avotulella. Kaffelars on alumiininen kahvinkeitin, jonka tilavuus on 2 litraa. Kahva on suunniteltu niin, että kahvipannu voi roikkua tulen tai ulkopadan päällä.

Paketin sisältö:

  • Ulkopata Embla
  • Monikäyttöinen paistinpannu (valurautainen)
  • Vohvelirauta (valurautainen)
  • Kahvipannu

Suosittelemme, ulkopadan säilyttämistä hupun alla.

"Urnorsk på grillen" tuoteperhe
"Urnorsk på grillen" on Sunwindin oma grilli-, ulkpata- ja lisävarustesarja - norjalaisten suunnittelema käytettäväksi pohjoismaisissa olosuhteissa.

Urnorsk-sarjan tuotteet kestävät sään ja ilmaston ja sopivat yhtä hyvin grillaukseen ympäri vuoden, kesällä ja talvella!

Haluamme edistää norjalaisia ​​ruokaperinteitä ja kaikkea sitä ihanaa ruokaa, jota grillissä voi valmistaa.

Nauti vapaa-ajasta Urnorsk på grillen tuotteilla!

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 125
Syvyys (cm): 55
Paino (kg): 13
Grillaus ala: Ø 47 cm
Kipinäsuojaritilä: Kyllä
Tuotemerkki: Sunwind