-25%
Artikkelinumero 425220

Kaasulämmitin Eco SC-30

Kaasulämmitin Italkero Eco SC-30 on seinäänasennettava lämmitin, joka ottaa hapen ulkoa ja palokaasut ohjataan turvallisesti poistoputken kautta ulos, joten se sopii hyvin sekä pieniin huoneisiin että makuuhuoneisiin.
1 349,- Sh. 1 799,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Varastossa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Vertaa
Kuvaus

Kaasulämmitin Italkero Eco SC-30 on huippulaakas italialainen seinäänasennettava lämmitin, joka ottaa hapen ulkoa ja palokaasut ohjataan turvallisesti poistoputken kautta ulos, joten se sopii hyvin sekä pieniin huoneisiin että makuuhuoneisiin. Laitteen lämmitysteho välillä 1,4 - 3,5 kW.
• Laadukas
• Ei käytä happea huoneesta
• Suljettu palaminen: pakokaasuja ei päästetä huoneeseen
• Termostaattiohjaus
• MADE IN ITALY

Eco kaasulämmittimet asennetaan seinän läpi. Lämmitin ottaa palamisilman ulkopuolelta ja palokaasut johdetaan ulos. Koska lämmitin ei käytä huoneilmaa palamiseen, on lämmitintä turvallista käyttää makuuhuoneissa ja pienissä tiloissa.  Tämä kaasulämmitin on varustettu pietsosytytyksellä, termostaattisäädöllä ja liekinvarmistimella, joka sammuttaa kaasunsyötön automaattisesti, jos lämmitin sammuu. Lämmittimeen kuuluu täydellinen seinänläpiasennussarja. (Huomautus: tässä laitteessa ei ole etäohjausmahdollisuutta)

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 58,5
Syvyys (cm): 22,5
Leveys (cm): 64,2
Paino (kg): 25
Teho min.: 1400 wattia
Teho max.: 3500 watti
Termostaatti: Kyllä
Sytytys: Piezo
Tasapainotettu palamisprosessi: Kyllä
Tuuletin: Ei
Kaatumissuoja: Ei
Seinäasennettava: Kyllä
Tuotemerkki: Italkero