Artikkelinumero 710084

Erotteleva käymälä Urisep 30 230V

Erotteleva käymälä Urisep 30 litraa on biologinen käymälä, jossa on virtsanerotus. Vessa sopii kaikille mökeille jossa on 230 V saatavilla, sekä mökeille ilman vettä ja viemäriä.
895,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Erotteleva käymälä Urisep 30 litraa on biologinen käymälä, jossa on virtsanerotus. Vessa sopii kaikille mökeille jossa on 230 V saatavilla, sekä mökeille ilman vettä ja viemäriä. Virtsasta erottava käymälä on koettu paljon hygieenisemmäksi ja puhtaammaksi kuin esimerkiksi perinteinen ulkohuussi. Käymälä on helpompi puhdistaa ja pitää siistinä ja puhtaana. Erottamalla virtsan muista jätteistä, ärsyttävä haju katoaa melkein kokonaan. Urisep 30 litraa sijoitetaan käymälähuoneen lattialle. Käymäläistuimessa virtsat ja muut jätteet erotetaan, ja virtsa poistetaan letkun kautta joko kaivoon tai erilliseen astiaan.
 
Käymälän sisällä on 30 litran säiliö kiinteiden jätteiden keräämistä ja wc-paperia varten. Kun astia on täynnä, tyhjennä mukana toimitetun 40 litran kompostointiastian sisältö. Urisep erotteleva käymälä on biologinen käymälä, jossa virtsa erotetaan muusta jätteestä. Sunwindin erottelevat käymälät erottavat virtsan jo wc-istuimessa, mikä tarkoittaa, että virtsa on täysin steriili, koska sitä ei koskaan sekoiteta ulosteen bakteereihin. Kun erotat virtsan, vähennät merkittävästi haihtumisen ja kompostoinnin määrää. Nelihenkinen perhe virtsaa keskimäärin noin 25 litraa
virtsaa ja 7 litraa kiinteää jätettä viikossa. Urisep-erotuskäymälällä kompostoidaan vain huomattavasti pienempi määrä jätettä erottelun ansiosta. Tämä vähentää myös tyhjennysvälejä.
 
Erottava käymälä Urisep sisältää seuraavat:
• Urisep wc-tuoli,
• 1kpl 30 litran jätesäiliö,
• 1 kpl 40 litran kompostointiämpäri ilman hyönteisverkkoa
• 2 metrin virtsanpoistoletku
• ilmanvaihtopuhallin 12 V, 230 V tai tuulettimen kanssa
• samoin kuin tuuletusputki hyönteisverkolla seinäkanaville (12 ja 230V mallit) tai kattokanavalle (malli tuulettimella).
 

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 61
Syvyys (cm): 72
Leveys (cm): 38
Paino (kg): 6,2
Lattian alla olevaa tilaa: Ei vaadi tilaa lattian alle
Istuimen korkeus: 49 cm
Jännite: 230 volttia
Virrankulutustuuletin: 16 wattia
Virtsan erottelu: Kyllä
Jätesäiliön tilavuus: 30 litraa
Tuotemerkki: Sunwind