Artikkelinumero 152325

Litium akku Pylontech - US 3000 3.55kWh 48V

Pylontech US3000C on ESS-aurinkoakkujärjestelmä, joka on kehitetty omalla litiumrautafosfaattikennolla varmistamaan parhaimman turvallisuuden ja pisimmän elinkaaren. Itse suunniteltu BMS suojaa kennoa epänormaalilta lämpötilalta, virralta, jännitteeltä, SoC:lta ja SoH:lta. Akku on täysin huoltovapaa.
2 821,-
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Pylontech US3000C 3,55 kWh litiumioniakku koostuu litiumionimoduuleista, joiden avulla voimme käyttää modulaarista aurinkosähkövarastojärjestelmää, joka laajentaa sen kapasiteettia jopa 16 yksiköllä ilman lisälaitteita. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on myös yhteensopivuus monien markkinoilla olevien invertterien kanssa. Sen hinta-laatusuhde on toinen huomioitava tekijä.

 

48V Pylontech US3000C tarjoaa helppokäyttöisen muodon ja nopean rinnakkaisliitännän. Se sisältää sisäisen BMS:n, joka vastaa tehon jakamisesta kennojen välillä tehokkaasti ja turvallisesti, mikä estää ylilatauksen tai liiallisen purkauksen.

 

Valmistaja Pylontech myöntää tuotteelle 7 vuoden takuun, kunhan käyttöohjeita noudatetaan. Suosittelemme ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme ja noudattamaan ohjeita, jotta akku pysyy moitteettomassa kunnossa ja täyttää merkin vaatimukset.

 

Pylontech US3000C 48V akut ovat yhteensopivia Voltronic Axpert tai Victron Energy off-grid invertterien sekä edullisien invertterien, kuten Goodwen, kanssa. Ota yhteyttä tekniseen tiimiimme Pylontechin yhteensopivuudesta invertteriasennuksesi kanssa. Yhteensopivat invertterit löydät TÄÄLTÄ.

 

Valmistajan takuu: 7 vuotta (+3 vuotta lisää rekisteröinnillä valmistajan verkkosivuilla)

Valmistajan tarjoaman 3 vuoden lisätakuun käyttö edellyttää tuotteen rekisteröintiä heidän verkkosivuillaan. Löydät täytettävän lomakkeen TÄÄLTÄ.

 

Kapasiteetti Pylontech US3000C 48V
Pylontech US3000C 48V litiumakun kunkin moduulin kapasiteetti on 3,55 kWh. Litiumakkujen purkausjaksot ovat paljon syvempiä kuin lyijyakkujen, joten suorituskyky ja ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen omaan kulutukseen. Modulaarisen muodon ansiosta voidaan asentaa jopa 16 yksikköä, joiden teho on jopa 56,8 kWh.

LiFePo4-teknologian edut Pylontech US3000C:

  • Elinkaari yli 6 000 sykliä, mikä vastaa noin 11 vuotta työtä ja lopullinen kapasiteetti 80 %;
  • LFP-akkujen molekyylirakenne on vakaampi ja siksi turvallisempi, mikä mahdollistaa 600 °C:n nousun palamislämpötilassa verrattuna NMC:n ja LCO:n 300 °C:seen.
  • Niitä on helppo laajentaa suuren säilytyskoon saamiseksi;
  • Lisääntynyt purkaussyvyys (90 % DOD);
  • Kompakti ja modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon asennuksen/päivityksen;
  • Kyky toimia erilaisissa lämpötiloissa;
  • Kehittynyt BMS, jonka avulla voit raportoida hälytyksistä reaaliajassa; Kehittynyt BMS, jonka avulla voit raportoida hälytyksistä reaaliajassa
Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 13,2
Syvyys (cm): 44,2
Leveys (cm): 42
Paino (kg): 0
Väri: Musta
Nimellisjännite: 48V
IP-luokka: IP20
Lämpökalvo: Ei
Akkutyyppi: Litium
Syklinen elinikä: > 6000
Bluetooth: Ei
Tuotemerkki: Pylontech