Autamme sinua toteuttamaan saunaunelmasi räätälöidyn saunan avulla!

9 kesäkuuta 2022

Haaveiletko omasta saunasta etkä ehkä tiedä mistä aloittaa? Autamme mielellämme saunasi suunnittelussa ja toimitamme sekä räätälöidyt lauteet että katto- ja seinäpaneelit mittojen mukaan.

Sunwind toimittaa ylpeänä alkuperäisen suomalaisen saunan Suomesta ja Harviasta. Yli 80 maahan vientiä harjoittava Harvia on Suomen ja maailman suurin saunavalmistaja. Harvia on valmistanut saunoja yli 70 vuotta ja sitä pidetään nykyaikaisen suomalaisen saunan äitinä. Suomalaisia ​​perinteitä unohtamatta Harvia on panostanut tulevaisuuteen, tutkimukseen, tuotekehitykseen ja tuoteosaamiseen.

Harvia_Cilindro_PC70E-90E_Scala_f3.jpg

Harvia pystyy toimittamaan laajan valikoiman erilaisia ​​penkkejä ja puulajeja. Saunasi voi saada huomattavasti eksklusiivisemman tunnelman, jos valitset esimerkiksi lämpökäsiteltyä haapaa seinäpaneeliksi tai jännittävämpiä muotoja ja värejä lauteille.

  • Harvia Ventura -saunakalustemallissa selkänojat ja tangot on valmistettu puristetusta laminaatista, joka on liimattu useaan kerrokseen. Sisätilojen urat ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä.
  • Harvia Formula -saunakalusteiden malli on tyylikäs ja yksinkertainen. Penkit voidaan toimittaa abachi-, mustakuus-, haapa-, lämpökäsitellyn haapa- tai lämpökäsitellyn abachin sävyisenä. Voit myös yhdistää erilaisia ​​puuvaihtoehtoja penkeissä ja päätytuissa.
  • Saunakalusteiden Harvia Solarissa materiaalit asetetaan poikittaissuunnassa. Voit valita materiaaleista abachi, musta mänty, haapa, lämpökäsitelty haapa tai lämpökäsitelty abachi.
  • Massiivisessa saunan kalusteessa vaalea kuusi yhdistetään sävytettyyn mustaan. Lauteet on mukautettu erityisesti saunasi mittoihin.  

HARVIA_PICKALA_030321_9.jpg

Saadaksesi tarjouksen räätälöidystä sisustetusta saunasta, vastaa kysymykseen ja lähetä meille tarjouspyyntö Saunasuunnittelijamme kautta:

Lähetä pyyntö tästä

Täyttämällä tietoja et sitoudu mihinkään ja se on täysin ilmaista. Saunaasennuksemme avulla voit valita Harvian laajasta materiaali- ja mallivalikoimasta. Autamme myös mielellämme neuvoilla ja vinkeillä sekä autamme saunasi suunnittelussa, jos otat meihin yhteyttä suoraan täältä:

*tämä linkki ei toimi*

 

Harvia_Bench_Exclusive_Abachi_p1.jpg

Kun olet syöttänyt suunnitteluvalinnat ja yhteystietosi, saat pian ei-sitovan tarjouksen mahdollisesta ratkaisusta. Tämä on lähtökohta toteuttaa unelmasi uudesta saunahuoneesta.
Yhdessä tarkastelemme mahdollisuuksia saunahuoneen suunnitteluun, rakentamiseen, huoneeseen mukautettuun kiukaan ja sen käyttöön sekä valaistukseen ja muihin varusteisiin.

Yhdessä unelmasi ja asiantuntemuksemme avulla voimme räätälöidä saunasi juuri sellaiseksi kuin haluat!

Materiaalin valinta

materiale.png

Muodon valinta

form.png

Saunan kiukaan valinta

ovn.png

Seinä- ja kattopaneelien valinta

panel.png

Kirjoita tähän mitat senttimetreissä

størrelse.png

 

Sundwind on Harvian virallinen jakelija Norjassa. Sauna-tuotteet ei ole saatavilla Sundwind:in jakelukanavien kautta Suomesta.