Miksi kannattaa valita Wallas-lämmitin?

Haaveiletko saapuvasi ihanaan, kuivaan ja lämpimään mökkiin? Tämä toive on täysin inhimillinen ja erityisen helppo ja turvallinen toteuttaa! ”Soita mökki lämpimäksi" -ratkaisuja on ollut ´markkinoilla jo pitkään, mutta yksi ratkaisu nousee ylitse muiden: Wallas-diesel- ja valopetrolilämmitin.

Mökin lämmittämiseen on monia hyviä ja erilaisia vaihtoehtoja, joten kuinka valita oikea ratkaisu omalle mökillesi, ja kuinka turvallisia uudet vaihtoehdot ovat verrattuna suosittuun Wallas-diesel- ja valopetrolilämmittimeen? Wallas on ratkaisu, joka tarjoaa hiljaisen käytön ilman  häiritsevää melua on lähes yhtä tärkeä kuin sen turvallisuus ja käyttövarmuus kun et ole mökillä valvomassa lämmitystä.

- Ei ole monia tuotteita, joihin voi ihastua yhtä helposti kuin tämä, koska Wallas ei ole vain lämmitin: sen avulla saamme lisää rentoutumisaikaa mökillä ja lämpimien muistojen luominen on entistä helpompaa, kertoo Sunwindin tekninen johtaja Alexander Haug.

Wallas sopii erityisen hyvin mökkeihin, joita ei ole kytketty sähköverkkoon tai joissa on 12 voltin aurinkopaneelijärjestelmä, koska se kuluttaa hyvin vähän sähköä toimiakseen. Wallas voi hyödyntää käytössä virtaa joko olemassa olevasta aurinkopaneelijärjestelmästä tai pienestä akusta, jonka voit sijoittaa lämmittimen lähettyville.

- Kun lämmität mökkiä ennen tuloasi, on tärkeää, että voit luottaa lämmittimen turvallisuuteen ja luotettavuuteen, koska et ole itse paikalla vahtimassa, että kaikki sujuu oikein, Haug huomauttaa.

Varme_Wallas_sms.png

Mahdollisuus "soittaa mökki lämpimäksi" tarjoaa mökkien omistajille aivan uudenlaisen tavan käyttää mökkiään, ja tässä suhteessa Wallas on korvaamaton. Lämmittämiseen kuluvat ajan voi käyttää laatuaikaan ystävien ja perheen kanssa! Jos olet jättänyt mökin käytön myöhäisestä syksystä lopputalveen lämmitysogelmien vuoksi, voi Wallas tuoda ratkaisun ympärivuotiseen käyttöön, nimittäin suurin osa Wallas-omistajista on alkanut hyödyntää mökkiään myös talviaikaan!

Markkinoille tulee jatkuvasti uusia lämmitystuotteita - mutta kuinka turvallisia ne ovat, ja mikä vastuu on maahantuojalla? 

Aika ajoin Sunwindin tekninen tuki saa kysymyksiä siitä, miksi Wallas-diesel- ja valopetrolilämmitin tulisi valita muiden lämmityslaitteiden sijaan. Usein kysymys koskee lämmittimiä, jotka on suunniteltu autoille tai asuntovaunuille, niin sanottuja "aasialaisia", tai muita ratkaisuja, joita myydään lukuisilla erilaisilla verkkosivustoilla.

Jos haluat lämmittää mökkisi etänä, on oltava erityisen tarkkana lämmitintä valitessa!

Lämmitysratkaisut1980x366.png

Valitse oikea tuote oikeaan tehtävään

Vaikka lämmityslaite, joka on suunniteltu asuntovaunuille, voidaan teknisesti ottaa käyttöön mökillä, ei ole itsestään selvää, että tuote, joka on suunniteltu tiettyyn käyttötarkoitukseen, toimii yhtä optimaalisesti toisessa ympäristössä.

- On syynsä siihen, miksi Wallas on suunniteltu erityisesti mökkikäyttöön. Lämmittimet eivät automaattisesti korvaa toisiaan, sanoo Sunwindin tekninen johtaja Alexander Haug.

Wallas-lämmittimen etuna on sen hiljainen käyttöääni, erityisesti verrattuna lämmityslaitteisiin, jotka on suunniteltu esimerkiksi autoihin.

- Hiljainen käyttöääni mahdollistaa sen, että Wallas voi toimia koko yön mökillä, jolloin lämpötila pysyy miellyttävänä ympäri vuorokauden, eikä sinun tarvitse nousta aikaisin ja lisätä puita uuniin. Melua aiheuttava lämmityslaite tuskin on ensimmäisenä toivelistalla mökin omistajalla - useimmat haluavat rauhaa ja hiljaisia öitä, Alexander sanoo.