230 volttia matkustamossa Sunwind-virtalähteellä - kuten Adventyrlig Upvossingissa

25 syyskuuta 2018

Eventyrlig Uppussingin tyypit saivat hyvää apua Sunwindistä kunnostivat mökin metsässä ja siirtyivät 12 voltista 230 volttiin kaapissa olevan Sunwind-virtalähteen avulla.

Norjalaisen mökin tulee olla ennen kaikkea toimiva. Siksi ohjaamon sähkö on perustarpeessa. Norja on pitkä maa, jossa on paljon luontoa, ja siksi e-verketiin liittyminen ei ole mökeille itsestäänselvyys.
 
Perheen, jolla oli mökki Horgeseterissä, oli asennettuna vanha aurinkojärjestelmä, mutta kun Halvor Bakke ja muu Eventyrlig Oppussingin tiimi uudistivat mökin, he saivat Sunwindiltä apua päivittääkseen pienestä järjestelmästä voimanlähteeksi. pakata kaappiin.

Mikä on virtalähde?
Haluatko sähköä ohjaamoon ilman yhteyttä sähköverkkoon? Silloin tehopaketti on sinulle jotakin. Perinteisissä aurinkosähköjärjestelmissä on 12 voltin jännite, jolloin sinun on käytettävä 12 voltin laitteita ja oltava hyvin tietoisia omasta virrankulutuksestasi.

 

kraftpakkeskap.jpeg

Tehopaketti on aurinkokennojärjestelmä, joka antaa sinulle 230 voltin sähköä ohjaamoon muun muassa muuntimen avulla. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia samoja laitteita matkustamossa kuin kotonakin: pölynimuri, hiustenkuivaaja, astianpesukone, pesukone ja TV muutamia mainitakseni.

 

Saat saman mukavuuden ohjaamossa kuin kotona, "samalla" teholla pistorasiassa. Virtalähde on saatavana kolmessa eri muodossa: virtalähde, virtalähde levyllä ja virtalähde kaapissa.
 
Useita aurinkopaneeleja asennettuna katolle tai maatelineelle ja valtava akkupankki, virtalähde kattaa suurimman osan tarpeista. Ota meihin yhteyttä jo tänään tai etsi lähin Sunwind-mökkikeskus, jos haluat keskustella sinusta ja sähkötarpeistasi pidempään.

Adventurous Renovationin tehopaketti


Kun Eventyrlig Uppussing joutui kunnostamaan mökkiään Horgesetervannetin metsän varrella, tavoitteena oli luoda kodikas ja lämmin lomakeskus, jossa perhe voisi löytää rauhaa. Kaiken tilan hyödyntämiseksi ohjaamon piti olla toimivampi ja silloin tarvittiin enemmän sähköä kuin alkuperäinen 12 voltin järjestelmä pystyi toimittamaan.
 
Sähköä pitää olla, ja mökit ilman sähköverkkoyhteyttä ovat jo pitkään tyytyneet pienellä aurinkopaneelilla ja akulla. Enemmän sähkön tarve kasvaa tekniikan kehityksen myötä, ja kun matkustamossa on koko perhe, älypuhelimia ja kannettavia tietokoneita on nopeasti paljon ladattavia. Tarve imuroida syntyy usein, ja kiinnostus television katseluun, langattomaan verkkoon pääsyyn Netflixin katseluun, Xboxin pelaamiseen, leivänpaahtimen käyttämiseen ja kenties hiusten föönaukseen on yhä todellisempaa monille mökin omistajille. saadaksesi unelmiesi mökin kodin mukavuudella.

Ympäristöystävällinen ja taloudellinen valinta on tietysti aurinkoenergia. Sunwindin tehopakkauksella saat 230 voltin tehoa ohjaamoon ilman rumia sähkölinjoja ja (liian paljon) suuria taloudellisia investointeja. Horgeseterissä perhe saa siksi upouuden tehopakkauskaapin, jotta pistorasiaan saadaan 230 voltin virtaa - aurinkopaneelien avulla.

 

Virtalähde mitoitetaan tarpeidesi mukaan, mutta kokemuksesi mukaan käytät yleensä vähän enemmän tehoa kuin luulet haluavasi, kun sinulla on mahdollisuus. Levyllä oleva virtalähde alkaa n. 60 000, mikä on huomattavasti pienempi investointi kuin e-verketiin liittyminen suurimmalle osalle mökin omistajista.

8V1A0444.jpeg

Kaapissa olevan tehopaketin toimittivat ja asensivat Sunwindin ammattitaitoiset ammattilaiset Horgseterin hyttiin. Täällä matkustamon katolle asennettiin kuusi 280 watin aurinkopaneelia.
 
Itse kaapista löydät tunnetun valmistajan Rollsin akut, aurinkovirran säätimen, joka säätelee akun latausjännitettä katolla olevista aurinkopaneeleista sekä hollantilaisen Victronin yhdistelmän laturin ja invertterin, joka muuntaa 12 voltin jännitteestä 230 volttiin.
 
Horgeseterin hytti saa tällä hetkellä 230 voltin virran pistorasiaan vain aurinkoenergian avulla, generaattoria ei ole asennettu. Jos haluat yksikön, se on tietysti mahdollista, ja useat Sunwindin valmiit kaappipaketit toimitetaan yksikön kanssa tai ilman, riippuen siitä, mitä haluat.

 

Keittiö - mökin sydän
Mökin omistajilla oli erityinen toive: unelma modernista ja toimivasta keittiöstä. Täällä kaverit todella toimittivat, ja Halvor sai ilmaista itseään luovasti, kun hän teki uuden pohjapiirroksen vanhentuneelle keittiölle. Ainoa asia, mitä heillä oli, oli kaksi poltinta liedellä ruoanlaittoa varten, piilossa nurkan taakse.

 

8V1A0370.jpeg

Halvor teki rohkean valinnan suunnittelemalla suuren keittiösaarekkeen, jossa on runsaasti työtilaa. Uuteen keittiösaarekkeeseen upotettuna hän valitsi italialaisen Sunwindin designin, nimittäin tämän Glemin kaasukeittotason, jossa oli jopa viisi kaasupoltinta.

 

Jos sinulla ei ole tilaa viidelle, samassa mallissa on neljä soihdut. Tehopaketin ansiosta perhe sai 230 voltin uunin, mutta jos hytissä on 12 volttia, on useita kauniita sisäänrakennettuja kaasuuuneja