Mikä ihmeen ulkopata?

tirsdag 11. april 2023

Sunwind 'Urnorsk på grillen' -ulkopadat ovat ennenkaikkea tunnelmaa ja lämpöä, mutta myös oiva tapa valmistaa ruokaa. Näissä voit polttaa joko puita tai grillihiiliä. Norjalainen TEK.NO pisti suositut ulkopadat testiin ja kuten arvata saattaa, Sunwindin Embla oli mukana kärkikahinoissa!


Norjalaisten elämäntapaan kuuluu erittäin vahvasti ulkopadat ja markkinoilla onkin lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Miksi nämä ovatkaan niin suuressa suosiossa? Pohjolan koleat ilmat ja halu olla ulkosalla ”nuotion" luomasta tunnelmasta ja lämmöstä nauttien on suuri syy. Ja tietenkin se, ettei avoltulta voi sytyttää esim. omalle terassille. Ulkopata on kätevä koota ja erittäin helppo siirtää sinne, missä sitä haluaa käyttää. Pelkästään tunnelman ja lämmön vuoksi ulkopadat eivät ole suosiossa. Ruokaa laitetaan usein ulkona – myös talviaikaan ja padassa herkullisten ruokien laitto onnistuu kätevästi ympäri vuoden!

Ulkopata yhdistää grillin, lämmittimen ja tunnelmanluojan parhaat puolet, ja se on ihanteellinen tapa nauttia avotulen lämmöstä ja tunnelmasta turvallisesti – lasissa jotain hyvää samalla, kun padassa kypsyy ruoka tai tikun päässä oleva makkara käristyy.

Suomessa erilaisia tuotevertailuja ominaisuuksista tekee Tekniikan Maailma, Norjassa taas vastaava taho on TEK.NO. He tekivät lopputalvesta suuren ulkopatatestin ja Sunwindin Embla ulkopata oli monien muiden merkkien mukana vertailussa. Tulokset julkaistiin 25.3.2023. Sen mukaan Embla on helppo koota, ritilä, jonka päälle ruuanlaittoastiat laitetaan, on tiukasti kiinni, mukana on kipinäsammutin, sitä on helppo siirtää, se ei vie paljon tilaa ja avotulen kohdalla erittäin tärkeänä ominaisuutena vertailussa todettiin, että Embla on erittäin vakaa!

Lopputulos oli Emblalle erittäin suosiollinen – TEK.NO suosittelee Emblaa kaikille avotulen ystäville! Jos haluat kokea lämmön ja tunnelman viileinä päivinä tai iltoina, Embla ulkopata on täydellinen valinta. Älä enää odota – aloita valmistamaan herkullisia aterioita ulkosalla ja nauti avotulen loisteesta hyvässä seurassa!

Katso koko valikoima!

Alkuperäinen artikkeli


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä:


Liittyvät tuotteet