Artikkelinumero 540214

Lataussäädin Victron SmartSolar MPPT RS 450/100-Tr

Aurinkosäädin suuriin järjestelmiin, joissa on sarjaan kytketyt aurinkopaneelit ja 48 voltin akut. MPPT-tekniikka ja jopa 100 A latausvirta.
Osta tuote Tilaa ja nouda

Toimitustuote.

Vertaa
Kuvaus

Lataussäädin suuriin järjestelmiin, joissa on sarjaan kytketyt aurinkopaneelit ja 48 voltin akut. MPPT-tekniikka ja jopa 100 A latausvirta.

  • Lataussäädin suurempiin järjestelmiin
  • Voidaan konfiguroida käytettäväksi erilaisten akkujen, kuten litium-, agm- ja lyijyhappoakkujen kanssa.
  • Bluetooth ja valvonta sovelluksen kautta
  • Näyttö tietojen lukemista varten suoraan paneelista
  • MPPT-tekniikka maksimoi suorituskyvyn.
     

SmartSolar MPPT RS -lataussäädin on Victronin ratkaisu järjestelmiin, joissa on suuri sarja kytkettyjä aurinkopaneeleja, jotka lataavat 48 VDC akkupankkeja. Tuote sopii erinomaisesti suuriin off-grid- ja verkkoon kytkettyihin akkujärjestelmiin.

 

Yhdistetään 80-450 voltin aurinkopaneeleihin ja lataa 48V akkupankkia jopa 100A:lla tehokkaasti. Latausasetukset ovat täysin ohjelmoitavissa ja ne voidaan konfiguroida eri akkukemikaaleille, kuten lyijyhapolle, litiumille jne.

 

SmartSolar RS:ää voidaan kauko-ohjata ja konfiguroida Bluetoothin avulla VictronConnect-sovelluksen kautta. Tämä mahdollistaa laitteen asennuksen, hallinnan ja välittömät tiedot, kuten akun jännitteen ja virran, aurinkokennojen jännitteen, historialliset tiedot ja trendit.

 

SmartSolar RS:ssä on VE.Can-väyläportit. Tämä mahdollistaa viestinnän muiden SmartSolar RS & VE.Can MPPT -laitteiden kanssa. Kaikki nämä lisälaitteet on tarkoitettu vain "sarjaliitäntään" toisiinsa RJ45-kaapelilla. Kun kaikki yksittäiset latausohjaimet on yhdistetty toisiinsa, ne alkavat synkronoida latausvaiheita. He voivat myös lähettää tietonsa samalla kaapelilla valvontaa varten GX-laitteeseen (kuten Cerbo GX).

 

SmartSolar RS:n etupaneelissa on näyttö. Näyttö lukee akun virran, latausvirran ja jännitteen molemmista paneeleista erikseen mukaan lukien hetkelliset ja historialliset luvut.

Tekniset tiedot
Korkeus (cm): 44
Syvyys (cm): 12,6
Leveys (cm): 31,3
Paino (kg): 7,9
IP-luokka: IP21
Latausvirta: 100 ampeeria
Akkujännite: 48 volttia
Tyyppi: MPPT
Sopiva litium: Kyllä
Ohjelmoitava: Kyllä
Bluetooth: Kyllä
Kulutusaste: Ei