Valmista maukasta retkiruokaa Kombi- ja Camp-retkikeittimillä

29. mai 2019

Jos retkeilet kevätauringossa, Camp- tai Kombi-retkikeitin ansaitsee paikkansa repussasi!

Pohjoismaalaisempaa viikonlopun viettotapaa ei ole kuin sunnuntainen ulkoilu. Erityisen innostuneita retkeilijöitä ovat lapset, kuten 4-vuotias Ada: retken huippuhetki ovat taivasalla valmistettujen pannukakkujen nauttiminen kevätauringon lämmössä.

Yksinkertainen retkikeitin
Retkikeittimet voidaan jakaa kahteen ryhmään, kaasukäyttöisiin ja nk. monipolttoainekäyttöisiin.  Retkikeittimet Kombi ja Camp toimivat kaasulla. Molemmat on suunniteltu mahtumaan päiväreppuun ja molemmat ovat kevyitä ja vievät vain vähän tilaa. Ne tarvitsevat toimiakseen vain kaasusäiliön, joka kierretään kiinni keittimeen ja joka ei myöskään vie paljoa tilaa.

- Ruoan valmistaminen Camp-retkikeittimellä on aina ulkoilupäivän kohokohta, erityisesti innokkaalle nelivuotiaalle, kertoo Emblemsvåg. Hän vie perheen ulos retkeilemään aina kun se vain on mahdollista, ja mukana matkassa on aina Sunwindin retkikeitin ja kaasusäiliö.


Napsauta tästä jos haluat lukea lisää vapaa-ajan tuotteistamme!

Pieni retkikeitin
Retkikeitin Camp painaa vain 160 grammaa ja se taittuu kasaan. Keitin vie niin vähän tilaa, että voit pakata sen melkeinpä lompakkoon. Mukana on myös kätevä säilytyspussi.
 
- Camp on aina mukana retkillä. Se on todella helppokäyttöinen, keitin kierretään kaasusäiliön päähän ja sytytetään. Mukana on pieni kattila, jossa valmistamme kaikkea pataruoasta munakkaaseen, pannukakkuihin ja keittoihin.
 
Napsauta tästä jos haluat lukea lisää Camp-retkikeittimestä.
 
Camp on todella tehokas, peräti 2,9 kW ja tuottaa tasaisen lämmön. Voit säätää lämmitystehoa keittimessä olevan säätimen avulla.

Täydellinen ratkaisu ympäri vuoden - myös talviretkeilyyn
Jos retkeilet vuoden ympäri, on Kombi-retkikeitin täydellinen ratkaisu juuri sinulle. Voit nimittäin kiinnittää kaasusäiliön keittimeen vaakatasossa, jolloin keitin itsessään seisoo kolmen jalan varassa riippumatta kaasusäiliöstä. Tällä tavoin kaasu virtaa juoksevassa muodossa keittimeen myös talven pakkasilla.

- Kombi on tukeva keitin, joka seisoo tukevasti maassa ja sen neljän kattilanpitimen ansiosta myös kattila pysyy paikoillaan varmasti. Kätevä mukana tuleva lisävaruste on pieni säilytyspussi, joka helpottaa keittimen pakkaamista reppuun, kertoo Marianne.
 
Napsauta tästä jos haluat lukea lisää Kombi-retkikeittimestä.
 
Nopeasti lämmittävä ja helppokäyttöinen
Sekä Kombi- että Camp-retkikeittimet toimivat kaasulla. Kaasun etuna on nopea lämmitys ja lähes olematon huoltotarve. Sunwindin kaasusäiliöt kierreliitoksella ovat täydellinen lisävaruste näihin retkikeittimiin.
 


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: