Näiden tuotteiden avulla ulkoilmassa vietetyt hetket saavat maagisen nosteen

10. oktober 2018

Ulkoilmassa ja luonnossa vietetty aika on yleisesti todettu kaikkein parhaaksi tavaksi viettää vapaa-aikaa ja tässä artikkelissa esitettyjen tuotteiden avulla elämyksistä tulee entistä parempia! Olitpa sitten pitkällä patikkamatkalla tai makailitpa tähtitaivaan alla metsässä, löydät näistä tuotteista itsellesi täydennystä ulkoiluun.

Ulkoiluun on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Joku viettää muutaman viikon tunturissa, toiset tyytyvät nukkumaan makuupussissa metsässä muutaman sadan metrin päässä mökistä tai kodista. Hienot elämykset vaativat hienoja varusteita - tässä artikkelissa löydät koottuna joitakin todella hyödyllisiä varusteita, joiden avulla voit nauttia ulkoilusta vieläkin enemmän, olitpa harrastelijaulkoilija tai vakavasti harrastukseensa suhtautuva ammattilainen.
 
Lataa matkapuhelimesi aurinkoenergialla
Matkapuhelimen hyödyllisyydestä luonnossa ei ole epäilystä - sen avulla voit ottaa sekä ikimuistettavia valokuvia, lähettää viestejä ja päivityksiä retkeltäsi ja sinulla on mahdollisuus soittaa apua, mikäli joudut onnettomuuteen. Mini on pienikokoinen ja käytännöllinen aurinkopaneelilaturi, jonka 11 W:n teho ja sisäänrakennettu USB-liitin mahdollistavat USB-liittimellä varustettujen matkapuhelimien lataamisen luonnossa.

Voit ripustaa aurinkopaneelin roikkumaan repustasi, kun kävelet ja päivän päättyessä matkapuhelimesi akku on täyteen ladattu. Kun et tarvitse laturia taitat sen kokoon ja laitat reppuun, jossa se vie vain vähän tilaa. Täydellinen lahja retkeilevälle äidille tai tyttärelle!!

Lue lisää USB-liittimellä varustetusta Mini-aurinkopaneelilaturista tästä!

Ilman ruokaa ja juomaa…
Ehei, se ei kerta kaikkiaan käy! Pakkaa mukaan reppuusi sekä keitin että kaasupatruunoita, niin voit laittaa ruokaa ja keittää kahvit matkan varrella.

Tämä Sunwindin 450 gramman kiinniruuvattava kaasusäiliö tarvitsee lisäkseen vain keittimen…

Camp on tehokas 2,9 kW:n lämmitystehon tarjoava pienikokoinen keitin. Se vie vain minimaalisesti tilaa repussa ja koska se on kevyt sitä voi kantaa mukana retkillä helposti. Toista näin kevyttä (160 g) keitintä on vaikea löytää. Camp-keitin toimii siten, että siihen kierretään kiinni kaasupatruuna. Kattilan maksimihalkaisija 18 cm.

Lisätietoja Camp-keittimestä tästä!

Kombi on kompakti ja käytännöllinen keitin, joka asetetaan tasaiselle pinnalle. Neljän taitettavan pidikkeen avulla kattila pysyy paikoillaan. Kattilan maksimi halkaisija 20 cm. Kombi soveltuu erityisesti niille, ketkä retkeilevät kylmissä olosuhteissa, sillä voit asettaa kaasupatruunan siten, että kaasu valuu helpommin polttimeen.

Lisätietoja Kombi-keittimestä tästä!Tunnelmaa nuotion ympärille
Nuotion sytyttäminen on eräs retkeilyn kohokohtia. Nuotiosta muodostuu hetkessä keskipiste, jonka ympärille kaikki haluavat kokoontua ja josta kaikki saavat valoa ja lämpöä.

Ripustamalla tämän kahvipannun nuotion yläpuolelle saat keitettyä taatusti maistuvat kahvit ja saat hyvän alun päivän retkille. Tilavuus 2,2 litraa - saat samalla täytettyä termospullosi päivän kahvitaukoja varten!

Ruoka maistuu aina ulkoilmassa, siitä ei ole epäilystäkään, ja parhaiten ruoan valmistus onnistuu Bonfire-merkkisillä kattiloilla.

Tästä saat lisätietoa nuotioon liittyvistä varusteista!
 
Vihje: Matkasta tulee ikimuistoinen niin lapsille kuin aikuisille, kun otat mukaan retkelle tämän popcorn-pannun ja tämän paistinpannun - valmista popcornia nuotiolla! Ja kun kerran olet päässyt vauhtiin tee kierreleipiä tämän kierreleipävartaan avulla.
 
Kannettava apuvirtalähde
Kannettava Power Pack on apuvirtalähde, jonka avulla voit ladata tyhjentyneen matkapuhelimen. Lataa kotona 230 VAC:n verkkosähköllä ja pakkaa mukaan reppuun ja käytössäsi on mahdollisuus ladata kannettavia laitteita, kun niiden akku ehtyy. Voit ladata apuvirtalähteen myös ajoneuvon tupakansytytinliittimen kautta. Ota mukaan vielä aurinkokennolaturi ja olet täysin riippumaton verkkosähköstä.

Apuvirtalähteessä on lähtö 230 VAC verkkosähkölle, 12 V virransyöttöliitäntä sekä USB-liitäntä. Voit ladata kannettavaa tietokonetta 230 VAC lähdöstä ja matkapuhelinta USB-lähdöstä.

Lisätietoa litiumakuilla varustetusta Power Pack -apuvirtalähteestä tästä!

Taitettavan 30 W Brett-aurinkopaneelin kanssa voit ladata litiumakuilla varustettua Power Pack -apuvirtalähdettäsi myös matkalla maastossa. Pakkaamalla reppuusi taiteltavan 30W aurinkopaneelin sekä Power Pack -apuvirtalähteen, voit lähteä pidemmällekin reissulle maastoon ilman pelkoa matkapuhelimen akun ehtymisestä.

Tästä saat lisätietoa taitettavasta 30W aurinkopaneelista!
 
Aamiaistarjoilun voittaja
Jos haluat tehdä vaikutuksen, ota mukaan tämä vohvelipannu kun lähdet matkaan. Voit tehdä taikinan valmiiksi etukäteen ja säilyttää niitä puhtaassa pullossa tai purkissa. Herää aamulla ja viritä nuotio ja valmista herkullisia vohveleita aamukahvin kumppaniksi. Voit myös käyttää Camp- tai Kombi-keittimiä nuotion sijaan.
 
Lisätietoa vohvelipannusta tästä!

Saalis roikkumaan narusta
Jos olet kalassa ja saat isommankin kalan, voit valmistaa sen ateriaksi helpoksi tämän kalaritilän avulla. Tämä on täydellinen lahja kalastajalle. Tilaa kolmellekin isommalle kalalle, aseta nuotion tai grillin päälle ilman pelkoa kalojen putoamisesta nuotioon tai tuleen.
 
Lisätietoa kalaritilästä tästä!


Onko tämä artikkeli hyödyllinen? 

Jaa tämä: