Räätälöi oma saunasi - piirrä ja suunnittele täällä!

8 syyskuuta 2017

Harkitsetko saunaa, vai onko sinulla vain vähän ylimääräistä tilaa kotona tai mökissä? Lue lisää siitä, miten voit räätälöidä oman saunasi!

Saunan perinne ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Etenkin Suomessa saunalla on paikkansa jokaisessa kodissa ja se on koko perheen kokoontumispaikka. Tutkijat ovat kerta toisensa jälkeen todistaneet saunomisen monet terveydelliset hyödyt – siksi on lukemattomia hyviä syitä hankkia sauna.

 

Erilaiset saunat
Erilaisia ​​saunoja on pääasiassa kolme: saunahuone, saunamökki ja kylpyhuonesauna. Lyhyesti sanottuna saunamökki on juuri sitä, ulkona sijaitseva puukiuas, jossa voit nauttia lämmöstä ja raikkaasta ilmasta samanaikaisesti.

HarviaScala-heat-treated-pine.jpeg

Kylpyhuone on valmiiksi rakennettu huone, joka sijoitetaan isompaan huoneeseen, esimerkiksi jos kellarissa on tyhjä huone.

 

Kylpyhuonesaunat ovat Norjassa vähiten tunnettuja, mutta äärimmäisen käytännöllisiä, koska ne säästävät paljon tilaa ja ne on hyväksytty sijoitettavaksi kosteisiin tiloihin.

 

Tyhjästä huoneesta saunaan
On kuitenkin vielä yksi ryhmä: te, joilla on huone, jonka haluat sisustaa ja muuttaa saunaksi. Olemme tuoneet markkinoille Harvia Saunasuunnittelijan, jotta voit nyt suunnitella ja sisustaa oman saunasi oman maun ja kulutuksen mukaan.

 

 

Harvia Saunasuunnittelija
Sauna Planneria voivat käyttää kaikki, jotka haluavat visualisoida, miltä heidän saunansa voisi näyttää. Mihin on käytännöllisin sijoittaa penkki? Missä uunin pitäisi olla? Millainen uuni? Mitkä materiaalit sopivat tyyliini ja budjettiini? Kaikkeen tähän ja muuhun saat vastauksen, kun suunnittelet oman saunasi Harvia Sauna Plannerissa.

Klikkaa tästä päästäksesi Harvia Sauna Planneriin!

 

Täydellinen hintatarjous erityisesti mukautetulle ratkaisulle
Kun suunnittelet saunaasi, saat matkan varrella vinkkejä suunnittelijan työskentelyyn ja omasi käyttöön. Saat myös ehdotuksia siitä, mikä sopii parhaiten asettamiisi tavoitteisiisi, esimerkiksi mikä kiuas antaa parhaan vaikutelman niin isossa kuin pienessä huoneessasi. Seinä- ja kattopaneeleja löytyy useissa kauniissa väreissä ja malleissa, ja myös valaistustarjouksia löytyy. Jos haluat lisätarvikkeita, kuten kaiuttimen, jotta voit nauttia musiikista saunassa, löydät tämän lopulta.

Kun olet tyytyväinen mittatilaustyönä valmistettuun saunaasi, valitse lähin jälleenmyyjä ja lähetä piirustus. Saat pian täydellisen hintatarjouksen saunastasi.

 

Sundwind on Harvian virallinen jakelija Norjassa. Sauna-tuotteet ei ole saatavilla Sundwind:in jakelukanavien kautta Suomesta.