Mukavuutta saunassa

16 kesäkuuta 2009

Harvian saunassa yhdistyvät luonnon rentouttavat elementit: puu, lämpö, ​​kivi ja vesi - hyvinvoinnin keidas - mökissä tai kotona. Ota aikaa hemmotella itseäsi lenkkeilyn tai väsyttävän työviikon jälkeen.

Sauna - Luonnollinen nautinto
Harvia tarjoaa nykypäivän metsästäjälle uskomattoman hyvinvoinnin ja estetiikan tunteen. Hektisen arjen keskellä Harvian saunat antavat mahdollisuuden kokea luonnon läheisyyttä ja luonnollista hyvinvointia, joka juontaa juurensa suomalaisesta saunaperinteestä.

 

Saunahuone – Rauhan ja rentoutumisen paikka
Suomalaisille sauna on pyhä paikka, jossa kiroilu, äänekkyys ja pahuus ovat täysin käsittämättömiä. Hiljaisuus vallitsee saunassa. Saunalla on tärkeä rooli suomalaisessa yhtenäisyydessä. Saunan positiivisessa ilmapiirissä luodaan pohja neuvotteluille ja sopimuksille, ja tämä koskee kaikkia yhteiskuntakerroksia. Jokainen, joka rikkoo saunassa tehdyn lupauksen, menettää nopeasti kasvonsa. Sauna vahvistaa myös perhesitettä, Suomessa saunotaan usein koko perhe yhdessä.

Komfort_i_badstuen_ManByTheLake.jpg

Harvia on Suomen johtava saunavalmistaja. Sunwind on ylpeä voidessaan tarjota saunoja, joilla on syvät juuret suomalaisessa saunatyössä - ikivanhassa perinteessä.

 

Harvian saunapaneeli on valmistettu myöhäiskasvuisista pohjoismaisista havupuista. Puita käytetään tiukkojen ympäristövaatimusten mukaisesti. Harvian saunan "elävät" puut ovat olennainen osa viihtyisyyttä, puun kaunis ulkokuori on miellyttävä ja rauhoittava.

Sähkölämmitteinen sauna
Harvian suositut sähkölämmitteiset kiukaat on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä vuodesta toiseen. Jokainen kiuas edustaa Harvian korkeinta laatua. Kiukaat ovat erittäin taloudellisia käyttää ja niissä on myös upea, tyylikäs muotoilu. Harvian laaja kiuasvalikoima tarjoaa täydellisen ratkaisun niin pieneen saunaan kuin perhesaunaan ja jopa suuriin yleissaunoihin. Harvian ohjausyksikkö on hyvä ratkaisu, jos haluat ohjata saunaa huoneen ulkopuolella.

 

Puulämmitteinen sauna
Puulämmitteisellä saunalla pääset nauttimaan aidosta, aidosta suomalaisesta saunakulttuurista. Puulämmitteisen saunan miellyttävä tuoksu yhdistyy Harvian upeaan saunaosaamiseen. Harvia tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita puulämmitteiseen saunaan.

 

Saunakalusteet
Harvia-saunakalusteet tarjoavat esteettisen nautintokokemuksen mielelle. Eri materiaalit yhdistetään tyylikkäiksi ja kestäviksi kokonaisuuksiksi. Harvia tarjoaa kaiken saunaasi!

 

Sundwind on Harvian virallinen jakelija Norjassa. Sauna-tuotteet ei ole saatavilla Sundwind:in jakelukanavien kautta Suomesta.