Luonnollista hyvinvointia saunassa

1 elokuuta 2016

Sunwind- ja Harvian saunassa yhdistyvät luonnon rentouttavat elementit: Puu, lämpö, ​​kivi ja vesi - hyvinvoinnin keidas - mökissä tai kotona. Ota aikaa hemmotella itseäsi lenkkeilyn tai väsyttävän työviikon jälkeen. Harvia tarjoaa nykypäivän metsästäjälle uskomattoman hyvinvoinnin ja estetiikan tunteen.

Hektisen arjen keskellä Harvian saunat antavat mahdollisuuden kokea luonnon läheisyyttä ja luonnollista hyvinvointia, joka juontaa juurensa suomalaisesta saunaperinteestä.

 

Alkuperäinen suomalainen sauna
Sunwind on ylpeä voidessaan toimittaa alkuperäisen suomalaisen saunan Norjan markkinoille. Muuramessa toimiva, vakiintunut perheyritys Harvia on maailman suurin saunavalmistaja. Kovalla työllä ja pitkällä kokemuksella suomalaisesta saunaperinteestä yritys on saavuttanut maailman huipulle kiukaiden, kiviainesten ja muiden saunaan liittyvien tuotteiden valmistuksessa. Kiukaiden ja kiviainesten lisäksi Harvia valmistaa kokonaisia ​​saunatiloja, saunamökkejä ja saunojen sisäosia.

Suomalainen kulttuuri ja perinne
Suomalaisille sauna on pyhä paikka, jossa kiroilu, äänekkyys ja riitely ovat täysin käsittämättömiä. Hiljaisuus vallitsee saunassa. Saunalla on tärkeä rooli suomalaisessa yhtenäisyydessä. Saunan positiivisessa ilmapiirissä luodaan pohja neuvotteluille ja sopimuksille, ja tämä koskee kaikkia yhteiskuntakerroksia. Jokainen, joka rikkoo saunassa tehdyn lupauksen, menettää nopeasti kasvonsa. Sauna vahvistaa myös perhesitettä, Suomessa saunotaan usein koko perhe yhdessä.

Harvia on Suomen johtava saunavalmistaja. Sunwind on ylpeä voidessaan tarjota saunoja, joilla on syvät juuret suomalaisessa saunatyössä - ikivanhassa perinteessä. Harvian saunapaneeli i on valmistettu myöhäiskasvuisista pohjoismaisista havupuista. Puita käytetään tiukkojen ympäristövaatimusten mukaisesti. Harvian saunan "elävät" puut ovat olennainen osa viihtyisyyttä, puun kaunis ulkokuori on miellyttävä ja rauhoittava.

HarviaTheWall.jpg

 

Sundwind on Harvian virallinen jakelija Norjassa. Sauna-tuotteet ei ole saatavilla Sundwind:in jakelukanavien kautta Suomesta.